Receptioniste

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Receptioniste

20 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren receptioniste die wel van een uitdaging houdt? Of ben jij nou nét die jonge frisse receptioniste die wij zoeken? Lees dan even onderstaande vacature voor een van onze klanten in Hilversum!

  • Utrecht /
  • Parttime /
  • MBO

Allround Hospitality Receptioniste Hilversum

SolliciteerBevestig je inschrijving voor je vacaturemelding

Deel via e-mail

Een dagje als ‘Welkom!” receptioniste

Voor een van onze mooiste klanten in Hilversum zijn wij op zoek naar een doorgewinterde receptioniste. Jij zal het deskundige en vriendelijke gezicht zijn bij de klant voor de ontvangst van gasten, uiteenlopend van reparateurs en vrachtwagenchauffeurs tot belangrijke gasten in pak die niets minder dan de beste high end service verwachten. Jij weet ze allemaal op de juiste manier aan te spreken en met een tevreden gevoel weer te laten vertrekken. Van het zetten van koffie tot het afhandelen van telefoontjes en het verwerken van administratie: De lach op jouw gezicht zorgt dat een ieder zich ‘Welkom!” voelt.

‘Welkom!” als werkgever

‘Welkom!” is hét hospitality label van Securitas dat ieder contactmoment bij ontvangst, verblijf en vertrek een unieke belevenis geeft. In het warme en hechte team van ‘Welkom!” kun jij bijdragen aan het creëren van de optimale bezoekbeleving: Een gevoel dat de bezoeker niet snel vergeet. Een verantwoordelijke missie met een brede glimlach, want een gastvrije indruk maak je maar één keer!

‘Welkom!”: What’s in it for you?

  • Een dynamische receptionistenbaan voor een toonaangevende klant
  • Een marktconform salaris én reiskosten vergoeding
  • Een flexibel rooster, in overleg in te delen
  • Gratis deelname aan het lifestyleprogramma ‘Securitas MovesYou’.
  • Een uitgebreid fun & voordeelprogramma met kortingen voor attractieparken, sportactiviteiten, weekendjes weg en nog veel meer!