Receptionist(e)

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Receptionist(e)

18 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Receptionist(e)

16 uur/week

Weener Plastics Netherlands BV, Ede – NetherlandsDe functie

Het betreft een functie per medio augustus, voor 2 dagen per week, op donderdag en vrijdag. De werktijden zijn van 8.30 tot 17 uur.
Als receptionist(e) bedien je de telefooncentrale voor de locaties Ede en Tilburg, registreer je gesprekken en noteer je boodschappen voor collega’s. Je assisteert bij de urenregistratie, behandelt de inkomende post en facturen en frankeert de uitgaande post. Je beheert de algemene agenda, de kantoorbehoefte en computersupplies en biedt administratieve ondersteuning op de afdeling. Je ontvangt bezoek en verzorgt indien nodig koffie, lunches en zakenreizen. Je vervult de rol van gastvrouw bij internationale meetings.

Het profiel

Je bent een representatieve persoon met een hands-on-mentaliteit die het leuk vindt om de ‘spil in het web te zijn’. Op een vlotte en zakelijke wijze behandel je inkomende en uitgaande telefoongesprekken in twee vreemde talen. Je hebt minimaal HAVO en beheerst de Duitse en Engelse taal. Kennis van Excel is een must. Je bent hulpvaardig en hebt een grote mate van zorgvuldigheid, accuratesse en resultaatgerichtheid.