Receptionist / Telefonist / Barmedewerker

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Receptionist / Telefonist / Barmedewerker

16 augustus 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Wij zoeken mensen om ons team te versterken

Receptionist / Telefonist / Barmedewerker

Ben jij of ken jij degene die wij zoeken?

Receptionist / Telefonist / Barmedewerker

Sportcentrum Elhatri is op zoek naar een Receptionist / Telefonist / Barmedewerker die het als een eer ziet om het visitekaartje van ons bedrijf te zijn.

OMSCHRIJVING SPORTCENTRUM ELHATRI

Wie zijn wij?

Wij zijn een sportschool met fitness, groepslessen en martial arts. Bovendien bieden wij cursussen, workshops, clinics, fysiotherapie en shiatsu. Ons bedrijf groeit gestaag. Wij zijn een familie-sportschool voor jong en oud. Bij ons geen macho sfeer. Bij ons ben je geen nummertje in een fitnessfabriek, maar wordt je als persoon benaderd.

OMSCHRIJVING FUNCTIE

Wat houdt de functie in?

Als medewerk(st)er Gastvrouw / Receptionist / Telefonist / Barmedewerker heb je een veelzijdige en zelfstandige functie binnen onze organisatie. Als medewerk(st)er ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van de communicatie naar onze leden en het begeleiden en rondleiden van nieuwe potentiële klanten.

Het contact met de gasten staat centraal. Je bent het visitekaartje van de sportschool.

Naast het ontvangen en welkom heten van gasten en het aannemen van de telefoon, zul je ook ondersteuning bieden op het administratieve vlak (denk aan het opnemen van de telefoon, aanpassingen in de agenda, e-mails lezen en beantwoorden) en mensen bedienen die hun bestelling doen aan de balie. Daarnaast hou je de barruimte, balie, keuken en het sanitair netjes (o.a. vieze kopjes opruimen, de balie vrijhouden van vlekken en zorgen dat alles geordend en soepel verloopt) en ben je verantwoordelijk voor verkopen uit het winkeltje met sportartikelen.

Je informeert en adviseert en zorgt ervoor dat alle taken op tijd worden afgerond. Je stelt je hierbij zelfstandig op en kan goed multi-tasken.

Als Gastvrouw / Receptionist / Telefonist / Barmedewerker zal de balie binnen onze sportschool jouw domein zijn. Jij zult zowel het eerste als het laatste aanspreekpunt zijn voor klanten. De kern van het sportcentrum en de plek waarbij mensen bijeen kunnen komen om een kopje koffie of een shake te drinken. Jij voelt je dan ook prettig en op je gemak in een omgeving waarbij je continue contact zal maken en hebben met anderen. Klanten kunnen bij jou terecht met bijvoorbeeld vragen over inschrijvingen, abonnementen, uitschrijvingen en groepslessen.

WERKZAAMHEDEN

De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • In- en uitschrijven van sporters
  • Beantwoorden van de telefoon en e-mails
  • Aanname van reserveringen / inschrijvingen voor proeflessen
  • Het verzorgen van administratieve taken
  • Informatie verstrekken aan de balie
  • Het geven van rondleidingen
  • Verkoop aan de balie
  • Het optimaliseren van de baromzet
  • Netjes houden van barruimte, keuken en sanitair