Receptionist/telefonist

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Receptionist/telefonist

24 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Patiëntenfederatie Nederland vertegenwoordigt ruim 200 patiëntenorganisaties. We maken ons sterk voor alle mensen die zorg nodig hebben. Dankzij haar leden, de waarderingen op ZorgkaartNederland, de informatie op DigitaleZorgGids, de ervaringen vanuit Mijnkwaliteitvanleven.nl, de inbreng van ruim 23.000 Zorgpanelleden en de vragen bij het Nationale Zorgnummer weet de Patiëntenfederatie wat volgens patiënten goed gaat en beter kan. Met die kennis oefent de federatie met haar leden invloed uit op het beleid binnen de zorg. En geeft Patiëntenfederatie Nederland een stem aan iedereen die nu of in de toekomst zorg nodig heeft: in de spreekkamer en de politiek, bij de zorgverzekeraar en in het nieuws.

 

Bij onze organisatie in Utrecht werken ongeveer 70 mensen.

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een

RECEPTIONIST/TELEFONIST

(20,5 uur per week vast op maandag, woensdag en vrijdagmorgen + flexibel oproepbaar bij ziekte en tijdens vakanties)

Jouw werkdag

Je zorgt ervoor dat de locatie van de Patiëntenfederatie vanaf 9.00 uur (telefonisch) bereikbaar is. Bezoekers voelen zich welkom omdat jij achter de receptie zit. Je handelt telefoongesprekken zelfstandig af. Je vindt het belangrijk dat de ontvangstruimte er schoon en opgeruimd uitziet.

Bezoekers die even moeten wachten, biedt je vanzelfsprekend een kop koffie aan. Je zorgt ervoor dat de agenda voor de parkeerplaatsen goed wordt bijgehouden en je hebt aan het einde van de dag alle mailtjes afgehandeld.

Op momenten dat dit mogelijk of nodig is, ondersteun je het secretariaat op administratief gebied.

Je maakt deel uit van een team van een twee receptionisten/telefonisten, een secretaresse en een facilitair medewerker. Je wordt aangestuurd door de directiesecretaresse.