Receptionist (Oproepkracht

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Receptionist (Oproepkracht

11 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Regio:
Limburg

Locatie:
Roermond

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Wisselende diensten

Sluitingsdatum:
23-07-2019

Startdatum:
01-08-2019

Contactpersonen:
tel.:

Company homepage:
http://www.proteion.nl

Proteion Roermond

Heb jij talent voor de zorg en hart voor de mensen waarmee je werkt? En beschik je over een diploma Zorghulp, Verzorgende (IG) of Verpleegkundige? Kom dan eens praten over de mogelijkheden in de zorgcentra bij Proteion. Zoals de functies binnen zorgcentra RCG en Roncalli in de regio Roermond. Afhankelijk van de functie bieden wij je een tijdelijk of een vast dienstverband aan in een leuk team, bij een ambitieuze organisatie.

Binnen zorgcentra RCG en Roncalli in Roermond, zoeken wij per 1 augustus aanstaande een

Receptionist (oproepkracht)

Het betreft een oproepcontract waarbij de te werken uren en dagen wisselen, binnen de vastgestelde openingstijden van de receptie.

Geen dag is hetzelfde. Je ontvangt de bewoners, familieleden, mantelzorgers en andere bezoekers op een klantgerichte manier en zorgt ervoor dat zij zich welkom voelen. Je verwijst hen en voorziet hen van de benodigde informatie. Daarnaast draag je zorg voor de telefonische bereikbaarheid van de zorglocaties en verricht je lichte administratieve werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan kopieerwerkzaamheden, het inbinden van documenten en het verwerken van de inkomende en uitgaande post.

Wat heb je nodig om jouw functie als receptionist uit te kunnen oefenen?
Als receptionist ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze zorglocaties; jij bent ons visitekaartje! Daarom komen jouw sociale vaardigheden, geduld, ordelijkheid en flexibiliteit goed van pas. Je weet als geen ander in te spelen op situaties die zich tegelijkertijd aandienen en behoudt hierbij het overzicht.
Daarnaast is het van belang dat je een relevante administratieve opleiding hebt afgerond. Je beschikt over MBO werk- en denkniveau, bent zeer vaardig met MS Office en beschikt bij voorkeur over enige werkervaring in deze functie. Kennis van de werking van communicatie-, beveiligings-, brandmeldings-, en kopieerapparatuur is een pre.