Receptionist

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Receptionist

11 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Receptionist

16-32 uren – mbo

Jij bent hét visitekaartje van Bernhoven. Met jouw professionele en gastvrije houding geef jij onze patiënten en bezoekers de aandacht die zij verdienen. Jij houdt van afwisseling. Daarom maken we graag kennis met je!

Receptionist, dit ga je betekenen

Als spin in het web binnen de organisatie zorg je ervoor dat patiënten, bezoekers, medewerkers en externe relaties zich welkom voelen en snel geholpen worden. Je verwijst ze naar de juiste afdeling. Je verwerkt al het binnenkomende telefoonverkeer en zorgt ervoor dat vragen en verzoeken op de juiste plek komen. Je bent bovendien een centrale schakel bij het communiceren van alarmmeldingen zoals bij een brand, reanimatie of bij calamiteiten. Geen dag is hetzelfde! Door jouw inzet draag je bij aan een mensgerichte werk- en verblijfomgeving.

Wat zet je in

Jouw talent om met mensen te werken krijgt hier alle ruimte. Je vindt het fijn om een afwisselend takenpakket te hebben en je bent flexibel inzetbaar. Samenwerken en een klant- en kwaliteitsgerichte houding vormen jouw basis. Met jouw stressbestendigheid weet je de rust te bewaren. Je hebt een mbo werk- en denkniveau. Heb je relevante ervaring of een diploma receptioniste/telefoniste dan is dat nog beter, Je hebt bij voorkeur ook een beveiligingsdiploma niveau 2. Je hebt uiteraard ervaring met werken met computers en een goede telefoonstem.

Wat Bernhoven je biedt

Liefde voor mensen is wat ons drijft in Bernhoven. Dat betekent ook oprechte aandacht voor jou. We geven je alle ruimte en begeleiden je waar je ons nodig hebt. Daarbij dagen we je graag uit. Om voortdurend te kijken of de zorg nóg beter kan. Maar ook, voor nu en de toekomst, om te leren en te groeien. Wij zijn pioniers in zorgvernieuwing en lopen voorop in het vormgeven van toekomstbestendige gezondheidszorg. In de samenwerking met professionals binnen en buiten onze muren ben jij een onmisbare schakel. Samen vormen we één groot team.

Wij zijn sterker met elkaar

Denk jij dat jij bij Bernhoven en Bernhoven bij jou past? Dan willen we graag kennismaken. Stuur je cv met een motivatie vóór 17 juli 2019 in via het sollicitatieformulier. Wil je voordat je solliciteert nog iets over de functie weten? Bel dan naar , meewerkend coördinator receptie, tel: of mail naar . Op 19 juli 2019 vinden de eerste gesprekken plaats. Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgebracht. Interne kandidaten hebben voorrang in de selectieprocedure.