Receptionist

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Receptionist

3 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Organisatiegegevens

De Binnenvest

Patty Zoet

Mail

Als receptionist ben je het visitekaartje voor onze organisatie. Je opent de deur voor medewerkers, bewoners en gasten, je heet mensen welkom en je wijst hen de weg. Daarnaast neem je de telefoon op, je schakelt deze door en je reserveert vergaderzalen. Voor deze functie moet je correct Nederlanders kunnen spreken en kunnen omgaan met Outlook.

Onze receptie bevind zich in een verzamelgebouw. Dit gebouw bestaat uit het Servicebureau van de Binnenvest en het Sociaal Pension. Op het Servicebureau bevind zich o.a. de afdeling personeelszaken, het Sociaal Pension is een vorm van beschermd wonen. Hier wonen mensen die niet meer in staat zijn om zelfstandig te wonen. Het is een pitige locatie waar mensen verblijven die kampen met verslavingen, psychische problemen en psychiatrische ziektebeelden. Je moet als vrijwilliger stevig in je schoenen staan. Uiteraard begeleiden wij je hierin.

Wij bieden jou de kans om werkervaring op te doen in een prettige werksfeer en een fijn team dat bestaat uit vrijwilligers en cliƫnten. Je ontvangt een vrijwilligersovereenkomst en mag elke maand meedoen aan een workshop of training. Ook ontvang je jaarlijks een Kerstpakket en wordt je uitgenodigd voor de jaarlijkse vrijwilligers BBQ.

Interesse? We maken graag kennis met jou. Je kunt bellen naar of mailen naar we zoeken vooral mensen die op maandag, donderdag en vrijdag beschikbaar zijn. Je werkt bij onze receptie in dagdelen van 8 tot 13 en van 13 tot 17 uur.