Receptionist

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Receptionist

20 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Job Alert

Parttime Regio Receptionist Amsterdam e.o.

Voor een aantal leuke en uitdagende opdrachtgevers in Amsterdam e.o. zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste Receptionist. Ben jij Parttime beschikbaar voor minimaal 3 diensten in de week? Solliciteer dan nu!

  • Amsterdam /
  • Parttime /
  • MBO

Parttime Regio Receptionist Amsterdam e.o.

SolliciteerBevestig je inschrijving voor je vacaturemelding

Deel via e-mail

Een dagje als ‘Welkom!” receptioniste

Geen dag of klant is bij ons hetzelfde. Bij de ene klant ben jij de ogen en oren van 1 van de grootste IT specialisten ter wereld, bij de andere klant ben je hét visitekaartje bij een grote bank waar jij er alles aan doet om de gehele beleving van de gast onvergetelijk te maken. De ene dag richt jij je vooral op het bestellen van visitekaartjes; het boeken van reizen; het afhandelen van post; het aanmelden én afhalen van bezoekers; het bijhouden van kantoorbenodigdheden of het meegeven van een aandenken aan vertrekkende bezoekers, de andere dag sta je tussen de nieuwste technieken zoals robots en 3D printers strikte procedures na te leven.

Als receptionist(e) werk jij professioneel en deskundig bij onze opdrachtgevers. Jij zorgt dat het ontvangst van de klanten vlekkeloos verloopt. In hectische situaties weet jij goed de prioriteiten te stellen en blijf je altijd vriendelijk. Of je nou een kopje koffie zet of een uitgebreide high end service verricht, de lach op jouw gezicht zorgt dat een ieder zich ‘Welkom!” voelt.

‘Welkom!” als werkgever

‘Welkom!” is hét hospitality label van Securitas dat ieder contactmoment bij ontvangst, verblijf en vertrek een unieke belevenis geeft. In het warme en hechte team van ‘Welkom!” kun jij bijdragen aan het creëren van de optimale bezoekbeleving: Een gevoel dat de bezoeker niet snel vergeet. Een verantwoordelijke missie met een brede glimlach, want een gastvrije indruk maak je maar één keer!