Receptionist

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Receptionist

11 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Empty Page Section

Ben jij die gastvrije, enthousiaiste receptionist(e)? Dan zijn wij op zoek naar jou.

De Baak is de plek voor leiders, ondernemers en professionals op zoek naar inspiratie, motivatie, kennis en inzicht. Een plek vol paradoxen, met volop dynamiek en alle ruimte om even stil te staan. Met als doel: goed en authentiek leiderschap. De Baak onderscheidt zich van andere opleidingsinstituten door een focus op de ‘human side of enterprise’ – een focus die sinds de oprichting van de Baak net na de Tweede Wereldoorlog in ons DNA verweven zit.

Receptionist

Locatie: Driebergen
Dienstverband: weekend/oproepkracht

Het professionele team van Baak Hospitality bestaande uit de afdelingen Restaurant, Keuken, Receptie, Baak Boeking, Banqueting, Housekeeping en Hotelmanagement zorgt voor een bijzondere sfeer en gastvrijheidsbeleving. Dagelijks dragen zij zorg voor ons serviceconcept, zodat de deelnemers van de Baak opleidingen, onze zakelijke gasten en onze leisure gast zich thuis vullen. De collega’s van Baak Hospitality zorgen ervoor dat de deelnemer zich thuis voelt!

Onze receptie is het visitekaartje en de spil van het hotel en zorgt voor verbinding van gasten en collega’s door verstrekken van informatie en het geven van service. Wij zijn op zoek naar een gastvrije receptionoste met gevoel voor persoonlijke service die gasten een welkom gevoel geeft.