Receptiemedewerker

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Receptiemedewerker

3 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Voor onze vestiging in Oosterhout zijn we op zoek naar een enthousiaste receptiemedewerker voor 16 uur per week. Je werkt op woensdagavond, vrijdagmiddag/avond en zondag om de week. Kom jij ons team versterken?

Heb je goede sociale vaardigheden, ben je enthousiast en heb je een gastvrije instelling? Dan is dit de baan die bij jou past! Aandacht voor onze leden staat bij jou voorop en een warm welkom is voor jou vanzelfsprekend. Onze leden kunnen bij jou terecht voor vragen, opmerkingen of gewoon een gezellig praatje aan de bar. Verder ben je digitaal ingesteld en draai je je hand niet om voor een stukje ledenadministratie.

Wat vragen wij?

– Je hebt een opleiding op MBO niveau afgerond; – Ervaring in een soortgelijke functie is een prĂ©; – Een flexibele instelling is voor jou vanzelfsprekend; – Werken in de avonduren en weekenden is voor jou geen probleem; – Onder stressvolle situaties functioneer je prima en je bent sociaal ingesteld; – Affiniteit met sport is een belangrijke meerwaarde; – Je hebt oog voor detail en hebt een gastvrije persoonlijkheid.

Leuke extra!
Naast dat je salaris ontvangt, kun je gratis sporten op al onze locaties en krijg je korting voor familieleden. Verder krijg je alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen in de vorm van opleidingen en cursussen. Daarnaast maak je onderdeel uit van een gezellig team in een leuke omgeving.