Receptie (Medewerker MBO)

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Receptie (Medewerker MBO)

14 januari 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Vacature Receptie:
Vakantiepark De Kuilart is vanaf 22 april 2019 op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor een uitdagende baan binnen ons bedrijf. Wij zoeken elke zomer naar extra ondersteuning voor het seizoen, vandaar dat het voornamelijk een frontoffice functie betreft.

Je werkt als aanspreekpunt en visitekaartje van het grootste vijf sterren vakantiepark in Friesland. Je bent service- en oplossingsgericht en houdt van afwisselend werk. In de zomervakantie is het druk met gasten bij de balie, vandaar dat de inwerktijd in het voorjaar al start. Bij Vakantiepark De Kuilart wordt veel zelfstandigheid verwacht, maar je staat er nooit alleen voor. Je vormt samen met de rest van onze medewerkers een enthousiast team om voor alle gasten een fantastische vakantie te faciliteren.

Werkzaamheden:
Uitvoeren algemene receptiewerkzaamheden, ontvangen en in- /uitchecken van gasten, verhuren en reserveren m.b.v. reserveringssysteem (Stratech), anticiperen op wensen (en klachten) van gasten, verzorgen telefoon/e-mail verkeer, verwerken van betalingen en geven van toeristische informatie.