Publieksmedewerker

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Publieksmedewerker

7 augustus 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Publieksmedewerker

Pin op Pinterest

Vind je het van nature leuk om het mensen naar de zin te maken, ze een welkom gevoel te geven en ze te woord te staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het Rijksmuseum is het museum van Nederland. De collectie telt ruim 1 miljoen objecten van en over Nederland vanaf de Middeleeuwen tot en met de 20ste eeuw. Miljoenen mensen uit heel de wereld bezoeken jaarlijks het museum met hoogtepunten uit de collectie zoals de Nachtwacht van Rembrandt en het Melkmeisje van Vermeer. Verder organiseert het Rijksmuseum vele tentoonstellingen, evenementen, lezingen, cursussen en workshops voor jong en oud.

Een van onze ambities is om het meest gastvrije museum in de wereld te zijn. Denk jij een goede bijdrage te kunnen leveren aan deze ambitie? En vind jij het van nature leuk om het mensen naar de zin te maken, ze een welkom gevoel te geven en ze te woord te staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De afdeling Facilitair Bedrijf zoekt voor de Front office meerdere collega’s voor de functie:

Publieksmedewerker

voor verschillende contractvormen: minimaal 16 uur per week

Functie-informatie

Als publieksmedewerker ben je hét visitekaartje van het Rijksmuseum, jij bent het eerste aanspreekpunt voor bezoekers. Concreet houdt de functie in: het welkom heten van bezoekers, het verkopen van toegangsbewijzen, het verstrekken van informatie aan bezoekers, het verstrekken van multi media tours, het in bewaring nemen van kleding en persoonlijke eigendommen en het verkopen van winkelartikelen, zodanig dat er een goede en klantgerichte service wordt geboden aan de museumbezoekers. Het Rijksmuseum is 365 dagen geopend van 9:00-17:00 uur.

Werken in wisselende diensten door de week, in het weekend en op feestdagen moet derhalve geen bezwaar zijn. Daarnaast komen avonddiensten in verband met de vele evenementen vaak voor, bereidheid om te werken in de avonduren is daarom een vereiste.

Wensen

We zijn op zoek naar positief ingestelde en representatieve kandidaten uit (groot) Amsterdam die minimaal beschikken over HAVO/MBO werk en denkniveau. Je spreekt drie talen, waaronder Nederlands en Engels en je hebt minimaal één jaar ervaring in een publieksgerichte functie. Je houdt ervan om in een snelle omgeving te werken waar je telkens net even wat extra’s kunt bieden waardoor de bezoeker zich welkom voelt. Uiteraard zijn jouw contactuele vaardigheden zeer goed. Kennis van het museum en/ of commerciële ervaring is een pre, een fysiek goede conditie is essentieel.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal €2.121,- (uurloon €13,60) en maximaal € 2.542,- (uurloon €16,24) bruto per maand op basis van 36 uur per week (schaal 4), exclusief 8% vakantietoelage. Op de overige arbeidsvoorwaarden is de museum CAO van toepassing. Er zijn verschillende contracten te verdelen, maar minimaal is 16 uur. De start van het dienstverband is z.s.m.