Projectmanager Customer Experience

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Projectmanager Customer Experience

20 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Ben jij onze nieuwe Projectmanager Customer Experience? Wij zoeken een gedreven professional met de ambitie om door te groeien binnen TMG, afdeling B2C. Je werkt in multidisciplinaire teams aan voornamelijk strategische projecten, waaronder de digitale versnelling, customer journey optimalisatie, doorlopend consumentenonderzoek en productontwikkeling. Je herkent knelpunten, kan met verschillende disciplines overweg en je ziet het als een uitdaging continue veranderingen door te voeren.

Wat ga je doen?
De uitdaging is groot, een veranderende nieuwsmarkt en een organisatie met een sterke internationale ambitie en expansie. Projecten zijn meer en meer in samenwerking met onze internationale partners. In je rol als Projectmanager Customer Experience, locatie Amsterdam, ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig opstarten en implementeren van projecten voor B2C en lever je een bijdrage aan projecten waarbij de klant centraal staat. Kennis en ervaring met Agile/Scrum projectmanagement zijn een pre.

Projecten worden opgestart in samenwerking met de afdelingen Digital, Redactie, Klantenservice en Distributie. We verwachten dat je zelf onderzoek initieert en klantsignalen herkent. Je kan goed luisteren en bent in staat de wensen van de klant in kaart te brengen en te zorgen voor een excellente klantervaring.