Polimedewerker (Baliewerkzaamheden)

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Polimedewerker (Baliewerkzaamheden)

9 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Polimedewerker (baliewerkzaamheden)

Functie

Polimedewerker (baliewerkzaamheden)

Sluitingsdatum

15 juli 2019

Aantal uren per week

In de maand september en een deel van oktober zal er fulltime (36 uur/week) worden gewerkt. De werkdagen (géén weekenden) kunnen per week variëren, maar het rooster is steeds een maand vooraf bekend. De werktijden liggen altijd tussen 08:00 en 17:00 uur en worden in overleg bepaald. Op de volgende dagen dient in ieder geval gewerkt te worden:

  • 2 t/m 27 september 2019
  • 7 t/m 14 oktober 2019

Het is mogelijk indien de kandidaat nog beschikbaar is dat de medewerker ook in de maanden oktober tot en met december nog enkele dagen wordt opgeroepen.

Informatie over de functie

Als polimedewerker bij Maastro beman je één van onze twee poli-balies en verricht je een administratief deel van het takenpakket van onze doktersassistenten; je ontvangt, informeert en adviseert patiënten aan de balie tijdens het spreekuur en meld de patiënten aan voor hun afspraken binnen Maastro. In voorkomend geval handel je diverse opdrachten van de artsen af (bijvoorbeeld het regelen van een in- of externe afspraak voor de patiënt, het opvragen van uitslagen etcetera). Maar ook het wegbrengen van recepten naar de apotheek van het ziekenhuis en het opruimen van de spreekkamers aan het eind van iedere dag horen tot je takenpakket.