Planner

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Planner

27 augustus 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Wat zijn de werkzaamheden?
Als planner ben je verantwoordelijk voor het plannen van de opdrachten voor eigen monteurs.

De planning moet conform de klantwensen zijn en zo efficiënt mogelijk. Je onderhoudt telefonisch contact met monteurs en externe partijen. Daarnaast vul je de geautomatiseerde systemen en houdt je deze up-to-date. Ook houdt je je bezig met het aan- en afmelden van de binnenkomende opdrachten. Je zorgt voor voldoende capaciteit voor de uitvoering van de werkzaamheden en je zorgt voor een efficiënte inzet van de beschikbare capaciteit en synergie met andere opdrachten. Continu ben je bezig met verbeteren en werk je mee aan een excellerende fabriek.

Functie omschrijving:.

Je kunt goed met geautomatiseerde systemen overweg en je hebt kennis van de computer.Je bent klantgericht en sociaal in de omgang met de monteurs en hebt inlevingsvermogen voor situaties welke zich voordoen. Je rapporteert direct aan de senior planner.

Functie-eisen

  • Kennis van MS Office;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Teamplayer;
  • Stressbestendig;
  • Flexibel;

De werktijden zijn wisselend in dagdiensten en middag/avond diensten. In overleg wordt dit met je besproken.

De werktijden zijn: 08:00-17:00 en de andere week van 12:00 tot 20.00uur.

Bedrijfsprofiel

Over ons

Werken bij Flexible+ betekent werken in een gezellig team. Wij kenmerken ons door een open bedrijfscultuur met korte lijnen. Jij als medewerker staat voor ons centraal! Daarnaast blinken wij uit in het bij elkaar brengen van jou en onze opdrachtgevers. Op zoek naar de ideale job? Wij helpen je graag. Nadat je bent ingeschreven, nemen wij contact met je op om te overleggen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wij zijn: Persoonlijk, Collegiaal, Flexibel, Bevlogen en Enthousiast.