Parts Medewerker / Service Adviseur

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Parts Medewerker / Service Adviseur

24 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

 

Parts medewerker / service adviseur – Renault (Veghel, Arend Auto)

Arend Auto Veghel

Parts medewerker / service adviseur Renault (Veghel, Arend Auto)Parts medewerker / service adviseur – Arend Auto Renault (Veghel)

Wij zoeken voor onze Renault-store in Veghel een klantvriendelijk en commercieel talent met enkele jaren ervaring in het magazijn en aan de frontoffice bij een autodealer voor de fulltime combifunctie van parts medewerker / service adviseur. Is hospitality niet alleen een kreet op je CV maar ga jij ook echt voor optimale klantbeleving en een hoge klanttevredenheid? Geef jij niet zomaar op en word jij blij van tevreden klanten, een nette werkomgeving en leuke collega’s? Reageer dan snel!

Je bent altijd in beweging

Als parts medewerker / service adviseur ben je het gezicht van ons bedrijf en je bent in staat de klanttevredenheid te verhogen. Jouw focus ligt enerzijds op de inname en uitgifte van alle onderdelen en alle administratieve handelingen die daarbij horen. Daarnaast ben je de verbindende schakel tussen de klant en de werkplaats. Je ontvangt de klanten gastvrij, inventariseert de wensen en denkt proactief mee. Jij maakt de afspraken voor onderhoud, reparatie en vervangend vervoer en plant de werkzaamheden in bij de werkplaats. Jij maakt werkorders en facturen en controleert mede de uitgevoerde werkzaamheden. Tevens weet je eventuele klachten op een juiste en nette wijze af te handelen.