Over ons

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Onze onderneming bestaat uit ervaren managers, accountmanagers, supervisors en trainers die sinds 2007 ervaring hebben met callcenters in Nederland en voordelige callcenters in lagelonenlanden zoals Suriname en Bulgarije.
Door deze uitgebreide ervaring zijn we uitstekend in staat om bedrijven en organisaties in Nederland en Belgiƫ te adviseren en te begeleiden bij het vinden van een callcenter voor het uitbesteden van de klantenservice.

Afhankelijk van de specifieke wensen en eisen van de opdrachtgever maken we een selectie van callcenters in Nederland of in het buitenland. De opdrachtgever communiceert vervolgens direct met de callcenters om uiteindelijk een keus te maken. Desgewenst kunnen wij een accountmanager inzetten om ervoor te zorgen dat de communicatie goed blijft verlopen en dat targets worden behaald.

Wilt u werk uitbesteden en weten wat een callcenter in Nederland, Suriname of Bulgarije voor uw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!