Nederlandstalige Customer Service Medewerker

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Nederlandstalige Customer Service Medewerker

11 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Vind jij het leuk om een klant, in de breedste zin van het woord, verder te helpen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vanuit ons hoofdkantoor in Almelo bied je ondersteuning aan garage- en dealerbedrijven in Nederland.

Je helpt de klant in 3 algemene categorieën, namelijk:

  1. het ondersteunen van de klant bij het aanvragen van een revisie en het toesturen van de benodigde onderdelen;
  2. de klant voorzien van technische informatie;
  3. beantwoorden van revisie (order)status vragen, waaronder actuele status verzoeken, offerte/factureringsvragen, claims/klachten en overige proces gerelateerde zaken.

Je bent werkzaam in een team van 15 Customer Service medewerkers van diverse nationaliteiten, waarbij je de spilfiguur bent tussen onze klant en afdelingen binnen ons bedrijf. Je treedt daadwerkelijk face-to-face in contact met de klanten door de van toepassing zijnde Nederlandse beurzen te bezoeken. Hierbij verwachten we dat je het bedrijf vertegenwoordigd en actief contact met de klant zoekt.

Het betreft een uitdagende, afwisselende en fulltime functie met uitzicht op een vast contract.

Functie-eisen

  • Nederlandse taal als ‘moedertaal’
  • Goede beheersing van de Engelse taal
  • Zelfstandig, proactief, gedreven en accuraat
  • Goede omgang met de PC
  • Commerciële denkwijze
  • Minimaal MBO opleiding

Tot de functie behoort het te woord staan van Nederlandse klanten, facturatie, transportbeheer, nazorg en internet verkoop. Benodigde Automotive- en commerciële kennis kan intern worden aangeleerd. Het hebben van (auto)technische kennis is echter een pre.

Bedrijfsprofiel

ACtronics zet zich met ongeveer 132 medewerkers, vanuit de hoofdvestiging in Almelo, in voor de revisie van elektronische auto onderdelen. ACtronics is in 2004 opgericht en reviseert dagelijks meer dan 300 elektronische onderdelen die vervolgens hun weg vinden naar 19 verschillende landen. Om dit mogelijk te maken beschikt ACtronics over een eigen R&D afdeling, die zich continue inzet om ons assortiment  te reviseren producten uit te breiden.

ACtronics is een jong, sterk groeiend en innovatief bedrijf, waarbij collegialiteit en meedenken belangrijke waarden zijn.