Medewerker(ster) Klantenservice

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Medewerker(ster) Klantenservice

27 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies die door zowel Techem als derde partijen worden geplaatst. Dit doen wij om de functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag en om een chatfunctie te kunnen bieden.

Werken bij Techem

Wereldwijd zijn meer dan 3.540 enthousiaste medewerkers in meer dan 20 landen werkzaam bij Techem. Zij dragen bij aan efficiënte energieoplossingen.

Staat er op dit moment geen of geen passende vacature op onze website, maar heb je wel interesse om ook voor Techem te werken? Stuur dan een open sollicitatie met CV naar personeelszaken(at)techem.nl .

Techem Energy Services B.V. is een informeel en vooral gezellig bedrijf dat zich richt op het bemeteren en afrekenen van warmte, water en elektra in voornamelijk collectieve installaties. Daarnaast is Techem een internationaal bekende energie dienstverlener in de vastgoedsector met vestigingen in meer dan 20 landen.

Voor de Nederlandse vestiging zijn wij op zoek naar een fulltime :

Medewerker(ster) Klantenservice

De werkzaamheden vallen binnen kantoortijden en bevatten o.a. de correspondentie met klanten zowel schriftelijk, telefonisch als per chat en het behandelen van reclamaties. Je zal komen te werken in een sfeervol, klein en dynamisch team!