Medewerker Werkplaatsplanning

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Medewerker Werkplaatsplanning

6 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Medewerker Werkplaatsplanning

WAT GA JE DOEN?
Ben jij op zoek naar een uitdagende klantcontact functie waarin je jouw servicegerichte vaardigheden verder kan ontwikkelen? Dan zoeken we jou!
Een goede eerste indruk is aan jou wel toevertrouwd want klantgerichtheid zit in jouw bloed. Op een enthousiaste en professionele manier plan je samen met de klant een werkplaatsafspraak in. Je luister goed, vraagt goed door en zorgt voor een afspraak die voor de klant en je collega’s helder is en correct wordt geregistreerd in het digitale plansysteem.
Omdat je voor de hele Century groep afspraken telefonisch en online inplant is goed samenwerken en communiceren een must. Daarbij heb je een commerciële instelling waardoor jij kansen ziet voor de klant en de organisatie. Kortom een afwisselende klantcontact functie in een organisatie waar de wereld nooit stil staat!
Het KCC van Century is hét kloppende hart van de organisatie als het gaat om klantcontact. Je bent onderdeel van een team van 10 collega’s, waarbij ieder zijn eigen specialisme heeft; Online Sales, Inbound, Outbound en Werkplaatsplanning. In het team ben je samen met twee andere collega’s verantwoordelijk voor de werkplaatsplanning.