Medewerker Technische Dienst Balie

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Medewerker Technische Dienst Balie

12 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Medewerker Technische Dienst balie Dongen m/v

Van 11-07-2019 Locatie Dongen (NL) Uren Fulltime Opleiding n.v.t.

Solliciteren Solliciteer met CV community

Medewerker Technisch dienst balie Dongen

JE TAKEN

Als medewerker van de technische dienst balie in de winkel ben je verantwoordelijk voor het aannemen van reparaties en garantieaanvragen. Je luistert naar de klanten, analyseert het probleem en geeft een goed advies, je bent ook het aanspreekpunt voor technische vragen binnen onze winkels. Je coördineert de verdere afhandeling van reparaties binnen en/of buiten onze organisatie. Tevens beheer je het onderdelenmagazijn en de verkoop van onderdelen.

JE PROFIEL

• een vlotte, klantvriendelijke en representatieve instelling

• goed inzicht en feeling voor techniek

• een service-gerichte instelling

• een hoog verantwoordelijkheidsgevoel met daaraan gekoppeld een zelfstandige en accurate werkhouding

• collegiale werkhouding

• stressbestendig en flexibel

• bereidheid om op een vaste koopavond en iedere zaterdag te werken in een 5 daagse werkweek

ONS AANBOD

Een uitdagende en boeiende functie met veel vrijheid, zelfstandigheid en ruimte voor persoonlijke invulling. Een aangename werksfeer in een dynamisch bedrijf in volle expansie. Een salarispakket in overeenkomst met je achtergrond en ervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Dongen (Winkel)

is een middelgrote handelsonderneming die al meer dan 50 jaar gespecialiseerd is in tuinmachines, tuinmeubelen met accessoires, gereedschappen, heaters, generatoren, doe-het-zelf-producten, enz.
De hoofdvestiging in Budel (NL) heeft winkelfilialen in Budel (NL), Dongen (NL), Landgraaf (NL), Schijndel (NL) en Opglabbeek (B). Het distributiecentrum is gelegen in Overpelt (B), vlakbij de grens met Nederland. De eigen wereldwijde import en gedurfde in- en verkooppolitiek zorgen nu al jaren voor lage prijzen en een spectaculaire groei van het bedrijf.