Medewerker Servicedesk (tijdelijk)

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Medewerker Servicedesk (tijdelijk)

15 augustus 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement

Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement is een onafhankelijk Propertymanagement organisatie en bevindt zich in de top van de Nederlandse Propertymanagement organisaties. Met meer dan 34.200 huur- en koopwoningen in beheer, is Van ’t Hof Rijnland gespecialiseerd in het propertymanagement van huurwoningen en het VvE Management van koopwoningen (425 VvE’s).

Vanuit vestigingen in Den Haag (WTC), Groningen, Utrecht (Leidsche Rijn), Zoetermeer (Centrum) en Rotterdam (eind 2019) zijn in totaal ruim 140 enthousiaste, kwaliteitsbewuste, deskundige en betrokken medewerkers actief met de dienstverlening voor de huurders/gebruikers en het vastgoed.

Naast kernactiviteiten (commercieel management, technisch & facilitair management, financieel & administratief management en verhuuractiviteiten), is er een sterke focus op het gebied van diensten voor de eindgebruikers van het vastgoed dat gebaseerd is op een hospitality filosofie. Waar woningen ooit voornamelijk de functie hadden om te voorzien in bescherming & veiligheid & geborgenheid, is een woning tegenwoordig het verlengde van iemands identiteit. Belangrijk onderdeel hiervan is beleving. Een woonbeleving die leidt tot het gevoel van “thuis zijn”. Om in te springen op deze behoeften, heeft Van ’t Hof Rijnland hiervoor een concept ontwikkeld, te weten: VHR Connect®.

Via een goede interactie met de kantoren van zowel de woning- als de bedrijfsmakelaardij van de moederbedrijven, blijft het overzicht over de gehele regionale onroerendgoedmarkt behouden, zonder daarbij haar eigen specialisme uit het oog te verliezen.

In de vastgoedmarkt en zo ook bij de dienstverlening van Van ’t Hof Rijnland, is hospitality management niet meer weg te denken. Deze focus op haar dienstverlening uit Van ’t Hof Rijnland dan ook graag met haar slogan “Smart in Housing”.

 

De functie

Ter versterking van onze afdeling Vereniging van Eigenaars op het hoofdkantoor te Zoetermeer zijn wij op zoek naar een Medewerker Servicedesk. Het betreft een tijdelijke functie ter vervanging van een medewerker die met zwangerschapsverlof gaat (startdatum 30 september 2019 t/m 14 februari 2020). In deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor de volgende taken:

  • Het opnemen en afhandelen van de telefoon van de Technische Dienst VvE;
  • Het verstrekken van opdrachten aan de diverse onderhoudsbedrijven;
  • Het controleren en administratief verwerken van facturen van de onderhoudsbedrijven;
  • Aanvragen, controleren of opdracht verstrekken n.a.v. goedkeuringen;
  • Lichte administratieve werkzaamheden;
  • Onderhouden van contacten met de onderhoudsbedrijven;
  • Agenda beheren van de Technisch Managers VvE.
  • De functie is voor 40 uur per week

Functie-eisen

Wij zoeken

Voor deze vacature zoeken wij een collega met een afgeronde opleiding op minimaal MBO4 niveau. Je bent klantvriendelijk en werkt klantgericht. Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engels taal in woord en geschrift en hebt goede kennis van MS Office. Daarnaast heb je affiniteit met bouwkunde en ervaring en/ of kennis van techniek. Je bent accuraat, flexibel en stressbestendig. Daarnaast ben je woonachtig in omgeving Zoetermeer.