Medewerker Servicedesk

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Medewerker Servicedesk

27 juli 2020 Vacatures 0

Functieomschrijving

Voor record NL zijn wij op zoek naar een :

MEDEWERKER SERVICEDESK

Standplaats Doorwerth| 32 tot 40 uur per week

Ben je klant- en servicegericht én heb je technisch inzicht? Vind je het een uitdaging om in een dynamische omgeving de schakel te zijn tussen de klant en je collega’s?

Jouw positie

Je bent onderdeel van het team Servicedesk op onze locatie in Doorwerth. Dit team bestaat uit zes medewerkers servicedesk, twee planners en een coördinator. Je werkt in wisselende diensten tussen 7.30 en 18.00 uur. In deze rol heb je veel contact met de externe klant en met de monteurs die onderweg zijn.

Wat ga je doen?

  • Je neemt storingsmeldingen aan en neemt deze in behandeling. Op basis van de contractafspraken, historie en input van de klant beoordeel je de urgentie van de melding.
  • Waar dit kan los je storingen zelf telefonisch op.
  • Gaat het om een storing die je niet zelf op kunt lossen, dan zorg je ervoor dat details van de storing goed worden overgedragen aan de monteur.
  • Tijdens het klantcontact signaleer je de behoefte van de klant en adviseer je op het gebied van (extra) diensten in onze service zoals het aanbieden van een onderhoudscontract.
  • Nadat de monteur de storing/service heeft uitgevoerd, zorg je voor de administratieve afhandeling hiervan, zoals het beoordelen van de werkbonnen.