Medewerker Service Support

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Medewerker Service Support

12 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Zelfs na de verkoop van auto’s staan onze klanten versteld van de extra service die wij leveren voor de After Sales. Is het jouw kracht om deze extra service te verlenen aan onze klanten? Dan zoeken wij jou!

Jij verleend de perfecte service aan onze klanten

Jij bent het eerste telefonische aanspreekpunt

Wat ga je doen?

Jij zorgt ervoor dat je de perfecte telefonische service verleend aan onze klanten. Hoe ga je dat doen? Jij zult het eerste telefonische aanspreekpunt zijn voor onze After Sales klanten. Je zult deze klant zo goed mogelijk adviseren over de onderhoud-en reparatiewerkzaamheden van de auto. Wanneer je de klant hebt geadviseerd zul je de werkplaatsafspraak inplannen om de afspraak vervolgens administratief voor te bereiden. De door jou voorbereide administratie wordt door jouw collega Service Adviseurs gebruikt zodra de klant de auto komt brengen. In deze functie ben je het aanspreekpunt voor alle Amega bedrijven en zul je leren werken met de verschillende (dealer)managementsystemen.

Kajsa vertelt over de KCC afdeling!

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken?

Natuurlijk hoeven we je niet te vertellen dat je klantvriendelijk bent met een servicegerichte instelling! Jij beheerst de Nederlandse taal uitstekend en weet klanten telefonisch goed te woord te staan. Wil je van deze functie echt een succes maken? Dan vragen wij ook:

  • een (bijna) afgeronde MBO 4 opleiding;
  • verantwoordelijkheidsgevoel en bereid zijn bij drukte even een tandje bij te zetten;
  • een goede telefoonstem.

Wat kan je van ons verwachten?

Binnen ons bedrijf kom je te werken in een enthousiast en collegiaal team. Naast een serieuze werkhouding vinden wij de sfeer erg belangrijk. Werken moet tenslotte leuk zijn! Als je bent aangenomen zul je deelnemen aan ons introductieprogramma ‘Ik werk bij Amega’ met andere nieuwe collega’s, zo voel jij je snel thuis binnen onze organisatie!