Medewerker Reserveringen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Medewerker Reserveringen

9 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Medewerker Reserveringen

Werken bij Mennorode: Make somebody smile today!

Gastvrijheid pur sang; De eigenschap om gasten hartelijk en gul te ontvangen. Dat is waar Hotel & congrescentrum Mennorode in uitblinkt. Jong of wat ouder, heer of dame, werken bij Mennorode betekent dat jij de gast het optimaal naar de zin wilt maken, die extra glimlach op iemands gezicht toveren! Daar draait het om voor jou.

Midden in de bossen aan de rand van het gezellige dorp Elspeet vind je Hotel Mennorode. Mennorode kenmerkt zich door haar schitterende ligging en diversiteit aan faciliteiten. Het hotel beschikt over 172 kamers, 35 multifunctionele zalen en diverse Leisure faciliteiten. Op dit moment ontwikkelt Mennorode zich in een versneld tempo en zijn de kamers en restaurant faciliteiten recent in een nieuw jasje gestoken.

Maar ook binnen ons service niveau werken wij aan een kwaliteitsontwikkeling. De service richting onze gasten wensen wij op een pure, persoonlijke en gastvrije wijze te bieden. Om dit te realiseren zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers die plezier hebben in het naar de zin maken van onze gasten. Kom jij ons team versterken?
Parttime

Functieomschrijving

De functie is i.v.m. zwangerschafsverlof tijdelijk part time beschikbaar

Als medewerker Reserveringen werk je in een team en ben je medeverantwoordelijk voor alle binnenkomende reserveringen. Vanuit je functie ben je verantwoordelijk voor het gehele traject vanaf een offerteaanvraag tot aan de facturatie van alle bijeenkomsten en evenementen. Daarnaast ben je commercieel sterk met een echte passie voor de hotellerie.