Medewerker Reserveringen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Medewerker Reserveringen

24 januari 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Het Bouw & Infra Park in Harderwijk is dé trotse thuisbasis voor de infra met alle ruimte voor denken, delen en doen. Het voormalig kazerneterrein herbergt een actieve bedrijvencampus, een moderne congres- en evenementenlocatie en conferentiehotel. Het beheer van de gebouwen en het park is in handen van Bouw & Infra Park B.V.

Medewerker Reserveringen (m/v) – 24 uur

Ben jij die enthousiaste, gastgerichte en representatieve collega die ons bevlogen team komt versterken?

Als medewerker Reserveringen ben je primair verantwoordelijk voor het aannemen en verwerken van zaal- en hotelreserveringen in ons congrescentrum en conferentiehotel. Je speelt een belangrijke rol in het ‘verkopen’ van onze vergaderzalen, de evenementenhal en de hotelkamers voor diverse zakelijke bijeenkomsten, zoals meetings, trainingen, presentaties etc. Alles ten behoeve van het optimaliseren van de omzet, verhogen van de bezettingsgraden en het bevorderen van de gasttevredenheid. Onze doelgroep betreft zakelijke accounts.

Taken
Je taken zijn het aannemen en afhandelen van alle inkomende klantcontacten: telefonisch, per e-mail of aan de receptiebalie. Dit betreft voornamelijk de zaal- en hotelreserveringen, maar ook de onderhouds- en reparatieverzoeken van de vastgoedhuurders.

Op professionele wijze behandel je de aanvragen van zaal- en hotelreserveringen. Je bent verantwoordelijk voor het gehele boekingsproces. Je neemt (groeps)reserveringen op een gast- en servicegerichte wijze aan, maakt op maat gemaakte voorstellen, verstuurt de bevestigingen en verwerkt eventuele wijzigingen en annuleringen. Je werkt in ons reserveringssysteem VIPS.

Met betrekking tot de overige klantcontacten leg je waar nodig de gemaakte afspraken vast en communiceer je deze binnen de organisatie.