Medewerker Reispersoneel

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Medewerker Reispersoneel

10 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

SNP Natuurreizen is een dynamische reisorganisatie in Nijmegen. Wij organiseren al 35 jaar unieke en actieve natuurreizen voor iedereen met liefde voor de natuur. Met onze kennis en passie verzorgen wij een onvergetelijke buitenbeleving voor onze klanten. Op het kantoor werken 70 medewerkers aan de totstandkoming en verkoop van het uitgebreide reisaanbod.

Voor SNP Natuurreizen zijn we per 1 juli op zoek naar een :

Medewerker Reispersoneel (m/v) 24 uur

SNP Natuurreizen organiseert al 35 jaar avontuurlijke reizen: uniek, actief en voor iedereen met liefde voor de natuur. Met onze kennis en passie verzorgen wij een onvergetelijke buitenbeleving voor onze klanten.
De groepsreizen worden begeleid door ca. 160 enthousiaste reisleiders. Naast de SNP-reizen begeleiden zij ook wandelreizen voor ANWB Ledenreizen. De afdeling Reispersoneel organiseert voor deze reisleiders en kok/chauffeurs alles wat zij nodig hebben om voor hun groepen een unieke beleving te realiseren en voert de werkzaamheden uit behorende bij het hele traject van werving, aanname, scholing, inplannen, begeleiden en evalueren.