Medewerker Receptie

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Medewerker Receptie

22 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Van der Valk Hotel Middelburg

Horeca / Toerisme / Recreatie
Middelburg
38 uur
MBO
Van der Valk Hotel Middelburg is een 4 sterren plus hotel en onderdeel van Van der Valk Exclusief. Naast 119 kamers en suites beschikt het hotel over een groot à la carte restaurant, live cooking restaurant en 10 multifunctionele zalen. Ons grote à la carte restaurant biedt plaats aan bijna 300 gasten en is regelmatig vol.
Ter versterking van ons team Receptie bestaande uit 8 personen zijn wij op zoek naar representatieve en gedreven kandidaten voor de functie

Medewerker Receptie m/v

gemiddeld 32 tot 38 uur per week

De uitdaging 
Iedere dag zorg je er weer voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Dit doen je samen met jouw collega’s van ’s morgens 07.00 uur tot ’s avonds 23.00 uur, 7 dagen per week. Jouw werkweek bestaat uit 4/5 dagen.
Het contact met de gast begint aan de telefoon, aan de receptiebalie of via e-mail. Hier wordt het eerste contact gelegd en vaak betreft dit een vraag of het maken van een reservering. Tijdens het verblijf van de gast check je deze in, zorg je er voor dat alle vragen worden beantwoord en voor vertrek check je de gast uit. Voor de reservering en het in- en uit-checken maak je gebruik van ons PMS.
Naast het maken van reserveringen voor hotelkamers maak je o.a. ook tafelreserveringen, verricht je betalingen, beantwoord je vragen over het hotel of de omgeving en heb je nauw contact met de afdeling banqueting- & groupsales.
Jouw specificaties 
Je hebt enkele jaren ervaring binnen de front office van een (middel) groot hotel. Kennis van IDPMS/Hotelconcepts is een pré. Naast een goede beheersing van de Nederlandse taal, moet je minimaal Duits en Engels kunnen spreken.

  • 25 Vakantiedagen (o.b.v. een fulltime dienstverband)
  • Een goed salaris
  • Leuke collega’s
  • Vakantie in de zomerperiode behoort tot de mogelijkheden
  • Je kunt tegen scherpe en gereduceerde tarieven overnachten in de Valk Exclusief hotels
  • Je bent ook wel eens in het weekend vrij
  • Vele leuke extra’s zoals: korting op je sportabonnement (oplopend tot 50% bij Basic Fit), 2x per jaar een personeelsuitje en 1x per jaar een personeelsfeest en korting op je zorgverzekering .