Medewerker Receptie

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Medewerker Receptie

27 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Voor de locaties De Lozerhof en Royal zijn wij op zoek naar flexibele medewerkers receptie.

De Lozerhof is een woon- en behandelcentrum voor mensen met de diagnose psychogeriatrie. Het is een beschermende woonvoorziening die verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding biedt. Ook wonen in De Lozerhof mensen met het syndroom van Korsakov. In 2020 zullen onze bewoners verhuizen van De Lozerhof naar het nieuwbouwcomplex Westhovenplein in Den Haag waar een fris en nieuw “thuis” wordt gecreëerd. De bewoners worden in dit nieuwbouwcomplex in staat gesteld om anderen te ontmoeten en daardoor deel uit te maken van een gemeenschap. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang zijn en tot die tijd zoeken wij een medewerker receptie.

Huize Royal/Royal Rustique is een gezellig woonzorgcentrum aan de Rusthoekstraat in Scheveningen. Er zijn aanleunwoningen, inleunwoningen en appartementen in de herenhuizen. De bewoners wonen in deze locatie zelfstandig en kunnen toch een beroep doen op zorg wanneer nodig. Ook het centraal kantoor van Saffier is hier gevestigd.

Wat ga je doen als medewerker receptie?

Jij geeft (telefonisch) informatie over tal van onderwerpen. Daarnaast heb je een wakend oog voor onze bewoners die niet zelfstandig naar buiten mogen. Als receptionist ben je verantwoordelijk voor de telefonie en post en verricht je licht ondersteunende administratieve taken. Tenslotte houd je toezicht op de brand- en storingsmelders.

Past dit bij jou?

Je staat het bezoek en onze bewoners met een glimlach te woord. Je hebt een warm hart voor onze bewoners en hun familie. Je vindt het leuk om servicegericht werk en klantvriendelijk te werken. Je spreekt goed Nederlands en hebt ervaring als receptioniste. Daarnaast beschik je over computervaardigheden. Als receptionist ben je flexibel en inzetbaar voor zowel dag- als avonddiensten. Ook vind je het geen probleem om in de weekenden en op feestdagen te werken. Deze diensten kunnen vooraf worden ingepland bij het maken van de roosters maar ook ad hoc wanneer een collega ziek is. Als je niet aan bepaalde eisen voldoet, wordt de sollicitatie niet in behandeling genomen.

Wanneer je meer informatie wenst over de functie kun je contact opnemen met (070 308 2 308) of met Ilse Jansen van der Sligte ).