Medewerker Receptie

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Medewerker Receptie

18 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Medewerker Receptie- Boxtel, Oisterwijk en Maasdriel

Wij zoeken een Medewerker Receptie (20 tot 32 uur per week)

Met jouw vriendelijke en spontane uitstraling, ontvang jij onze gasten binnen zwembaden het Dommelbad , de Leye en MFC de Kreek . Om jouw functie als Medewerker Receptie zoveel mogelijk uit te kunnen oefenen, ben je werkzaam op alle drie de locaties. Jouw gasten zijn kinderen, maar ook ouders, grootouders en pubers. Je bent een duizendpoot, waarbij je vragen beantwoordt via de telefoon, administratieve werkzaamheden verricht en de gasten kan informeren en adviseren. Jouw werkzaamheden en de flexibele inzetbaarheid op verschillende locaties maken de uitvoering van jouw functie uitdagend en afwisselend.

Hoe voer je de functie uit?

Je bent representatief. Daar bedoelen we mee dat je er verzorgd uitziet, zodat je laagdrempelig bent voor gasten. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor zwel jong, als oud. Ze spreken jou aan, jij begeleidt en helpt ze met hun vragen en wensen. Daarnaast ben je flexibel waardoor je gemakkelijk op verschillende locaties jouw functie kunt uitoefenen. Het bezit van een auto is hierdoor een pré.

Door jouw goede communicatieve vaardigheden en vaardigheid met de standaard PC applicaties (zoals Excel en Outlook), zorg jij dat je als Medewerker Receptie klaar staat voor zowel de gasten, als je collega’s op alle drie de locaties. Omdat je in een omgeving met kinderen werkt, is het voor jou geen probleem om een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.