Medewerker Klantenservice Inbound

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Medewerker Klantenservice Inbound

15 augustus 2019 Vacatures 0

Functie omschrijving

Functie – Als Medewerker Klantenservice Inbound ben je verantwoordelijk voor alle inbound telefonie en mailverkeer. Klanten nemen contact met ons op voor het maken van afspraken, maar ook met vragen over Livit, over producten of lopende orders. Dit gebeurt zowel telefonisch, per mail als via social media. In alle gevallen, controleer je NAWTE gegevens van de klant en achterhaalt de klantvraag. Daarna kom je met een passende oplossing. Je stelt open en doelgerichte vragen om de behoeften van de klant helder te krijgen en formuleert de klantvraag helder en éénduidig. Je reageert tijdig en accuraat op klachten, handelt deze op juiste wijze af of weet door te verwijzen naar een collega. Je bent servicegericht en flexibel naar de klant, luistert naar de wensen, vraagt naar de tevredenheid en reageert hierop adequaat. Daarnaast maak je duidelijke afspraken, geeft informatie en zorgt voor een goede voortzetting van de dienstverlening aan de klant. Ook kan je worden ingezet voor het bellen voor controle afspraken met bestaande klanten (retentie).

 

Wij vragen

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar recente werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Communicatief en empathisch sterk
  • Ervaring in webcare en zakelijk schrijven
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Pro activiteit, goed kunnen luisteren, graag samenwerken en begrijpen wat klantgerichtheid met een klant doet
  • Zorgvuldig; leergierig, je pakt dingen snel op; servicegericht; flexibel; betrouwbaar;
  • Ervaring in het gebruik van MS Office
  • Affiniteit met de zorg Je onderstreept onze kernwaarden: trots, gedreven, betrokken, samen.

 

Wij bieden – Een gedegen inwerktraject waarna je zelfstandig aan de slag kunt gaan. We zoeken iemand voor 24 tot 40 uur per week, maandag tot en met vrijdag. Bij minder dan 40 uur zullen vrijdag en woensdag vaste werkdagen zijn. De andere werkdag(en) is/zijn in overleg. De werktijden liggen tussen 8.00 – 18.00 uur. Je dient flexibel inzetbaar te zijn tussen deze tijden. Beloning is conform de CAO metaal en techniek. We zoeken iemand die verbondenheid met onze organisatie hoog in het vaandel heeft staan. Iedereen bij Livit zet zich maximaal in om het leven van onze klanten een stukje beter te maken. Dat doen we met hulpmiddelen, advies en begeleiding én met oprechte aandacht. Zodat onze klanten weer zelfstandig en vrij kunnen bewegen. Werken bij Livit betekent elke dag het beste uit jezelf halen om een ander het allerbeste te kunnen geven!

 

Reageren – Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HR, tel. 088 – 245 20 52. Je sollicitatie kun je, voorzien van motivatie en CV, mailen naar sollicitatie@livit.nl.

 

Over Livit – Livit wil mobiliteit mogelijk maken voor wie dit niet (meer) vanzelfsprekend is. Door te luisteren. Door mee te denken. Door te helpen. Met onze orthopedische kennis, expertise en hulpmiddelen. Net zolang tot we voor onze klanten een oplossing vinden waarmee zij weer vrij(er) kunnen bewegen en leven. En daar hebben we alles voor over.

Je vindt Livit op meer dan 400 locaties in het land, waar wij samen met zorgprofessionals van ziekenhuizen en instellingen de beste orthopedische hulpmiddelenzorg bieden voor klanten die orthopedische schoenen, steunzolen, therapeutische kousen, prothesen of (sport)braces nodig hebben.