Medewerker Klantenservice Commercieel/Verkoopondersteunend

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Medewerker Klantenservice Commercieel/Verkoopondersteunend

7 augustus 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Contact

Nationaal Muziekkwartier
Willem Wilminkplein 1
7511 PG Enschede

Menu

Wie zijn wij?
Kaliber Kunstenschool is de grootste organisatie voor cultuureducatie in Twente. We ervaren dagelijks dat muziek, dans, beeldende kunst en theater mensen plezier, groei en trots brengt en mensen met elkaar verbindt. We zijn ervan overtuigd dat daarmee onze samenleving iedere dag weer mooier wordt. Wij ontwikkelen aantrekkelijke professionele educatieve programma’s en bieden vele activiteiten, lessen en workshops aan particulieren, scholen, het bedrijfsleven, welzijnsorganisaties en andere organisaties. Dit doen we binnen de programmalijnen cultuureducatie binnen het onderwijs, cultuureducatie in de vrije tijd en cultuureducatie binnen het Sociaal Domein.

Bij onze klantenservice werken tien collega’s in Almelo en Enschede hard samen om onze interne en externe klanten tevreden te houden. Voor dit team zoeken we per direct een proactieve:

Medewerker klantenservice commercieel/verkoopondersteunend 
12 – 24 uur en/of 24 – 36 uur

Wat verwachten we van jou?

Je bent onze representatieve schakel naar de klant. Je haalt voldoening uit het behouden van bestaande klanten en het actief werven van nieuwe klanten.

Klantentevredenheid heb je hoog in het vaandel staan bij het bemannen van onze receptie en telefoon. Je bent het visitekaartje en ambassadeur van Kaliber Kunstenschool.

Daarbij bied je ondersteuning aan docenten en managers, o.a. bij het plannen van lessen en het uitvoeren van de cursusadministratie.

Je bent vaardig in het verwerken en beheren van onze relatiegegevens.

Wat zijn de functie-eisen?

  • een relevante afgeronde opleiding op minimaal MBO+ niveau, bijvoorbeeld commerciële economie of bedrijfsadministratie
  • affiniteit met cultuureducatie
  • kennis van en ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking, bij voorkeur ervaring met Navision
  • meerdere jaren ervaring in een commerciële omgeving
  • uitstekende commerciële vaardigheden
  • resultaatgericht, representatief en gericht op samenwerking
  • sterke administratieve vaardigheden
  • zelfstandig en projectmatig kunnen werken en vertrouwd zijn met het halen van deadlines
  • naast twee vaste avonden van 15.30 uur tot 21.30 uur ben je, indien nodig, flexibel inzetbaar, waaronder op de zaterdagochtend

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een boeiende en gevarieerde rol in een inspirerende en dynamische werkomgeving. We bieden arbeidsvoorwaarden en een salaris gebaseerd op de CAO Kunsteducatie, passende bij de functie en ervaring van de kandidaat. In eerste instantie wordt een jaarcontract aangeboden. Voor afloop van dit contract wordt afhankelijk van het functioneren het vervolg bepaald.