Medewerker Klantenservice

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Medewerker Klantenservice

20 augustus 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Waar ga je werken?
Holland Pharma is een totaalleverancier van drogisterij- en reformartikelen. Het assortiment bestaat uit meer dan 70.000 verschillende artikelen, zoals, voeding voedingssupplementen, lichaamsverzorging, (natuur)geneesmiddelen en alle aanverwante medische producten. Met meer dan 400 medewerkers voorzien wij onze klanten 6 dagen per week van bestellingen, bieden wij de beste service en ondersteunen wij in de dagelijkse bedrijfsvoering. Daarnaast biedt Holland Pharma consumenten toegang tot het hele assortiment via Bewustwinkelen.nl, waarbij de klant online bestelt en deze afhaalt en betaalt bij een van de ruim 500 afhaalpunten.

Bij Holland Pharma krijg je de ruimte om te groeien, zodat je elke dag beter wordt in wat je doet. Je komt terecht in een succesvol bedrijf met enthousiaste collega’s en een open en informele werksfeer.

Medewerker klantenservice

Borculo – parttime (20 uur)

Wat ga je doen?

Word jij blij van mensen helpen? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Als medewerker klantenservice ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Samen met je collega’s sta je klanten op verschillende manieren te woord. Je beantwoordt via o.a. de telefoon en de mail vragen. Daarnaast behandel je klachten, houdt klantgegevens bij en verwerkt bestellingen.

Werktijden

 • Werkdagen van maandag tot en met zondag tussen 09:00 en 21:00 uur. Werkdagen en -tijden in overleg.

Wat vragen we van jou?

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Affiniteit met ons assortiment;
 • Communicatief en commercieel vaardig;
 • Goede computervaardigheden;
 • Het is een pluspunt als je het drogisterij diploma al hebt behaald.

Interesse?

Zie jij deze afwisselende baan wel zitten? Dan ontvangen wij graag uiterlijk 9 september 2019 jouw motivatie met cv waaruit blijkt dat jij de persoon bent die wij zoeken! Je kunt deze sturen naar: . Vragen over deze vacature mag je ook sturen naar dit e-mailadres.

Assistent drogist

Enkhuizen – parttime (wisselend aantal uur per week)

Waar ga je werken?

Bewustwinkelen.nl Enkhuizen is een winkel gespecialiseerd in drogisterij- en reformproducten. In onze winkel brengen wij de werelden van gezondheid, schoonheid en voeding bij elkaar. Hierbij vinden wij persoonlijke aandacht en goed advies zeer belangrijk.

Wat ga je doen?

Ben jij een echte adviseur? Komt dat even goed uit! Wij zoeken ter versterking van ons team een assistent drogist. Jij voorziet onze klanten van het beste advies op gebied van gezondheid, schoonheid en voeding. Daarnaast draai je mee in de allround werkzaamheden binnen de winkel.

Werktijden

 • Werkdagen en -tijden in overleg.

Wat vragen we van jou?

 • Kennis van voedingssupplementen;
 • Affiniteit met de drogisterij / reform branche;
 • Klantvriendelijk en pro-actief;
 • Opleiding assistent drogist of bereidt deze te behalen;
 • Per direct beschikbaar.