Medewerker Klantenservice

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Medewerker Klantenservice

15 augustus 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

×

Werken bij

Ter uitbreiding van ons team zoeken we een aantal nieuwe collega’s. Ben jij klantgericht, stressbestendig, heb je een goede telefoonstem en wil je jezelf ontwikkelen? Dan zoeken wij jou!

Klanttevredenheid 
Wist je dat 9 op de 10 klanten (zeer) tevreden zijn met onze service? Die klantwaardering zorgt voor extra motivatie en een goede sfeer in onze winkels en op onder andere ons Klant Contact Center.

Wat ga je doen?
Omdat je hét aanspreekpunt bent voor onze klanten en relaties, draag je direct bij aan dit succes.
Klanten bellen je bijvoorbeeld met vragen over acties of onze webshop. Daarnaast plan je afspraken in voor hen bij onze specialisten in de vestiging. Ook wanneer er klachten zijn ontstaan sta je klanten te woord en zorg je voor de beste oplossing. Naast het beantwoorden van vragen van onze klanten ben je zelf ook actief in het nabellen van afspraken en acties.
Het uitvoeren van administratieve werkzaamheden zoals het vastleggen van klachten en het muteren van klantgegevens behoort ook tot je takenpakket.

Doorgroeimogelijkheden
Je kunt binnen de afdeling snel doorgroeien. Je start de introductie- en inwerkfase met telefonische hulp aan klanten. Via coaching on the job word je getraind op alle facetten van het werk. Zo kun je na enige tijd ook ingezet worden bij het mailteam of kun je afspraken gaan inplannen voor o.a. onze opticiens en audiciens. Wanneer je precies weet wat onze klanten en relaties nodig hebben om goed geholpen te worden, ga je vanuit het webcare-team ook reageren op de online gestelde vragen.

De ideale kandidaat
Wij zijn op zoek naar collegas die zelfstandig kunnen werken, maar wel collegiaal zijn. Daarnaast is het belangrijk dat je:

  • Goed kunt werken met Microsoft Office (Word/Excel);
  • Een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal hebt;
  • Jezelf in kunt leven in de situatie van een ander en daar goed op kunt reageren.

Het is een extra voordeel als je bekend bent met het beheer van reacties op social media en je (in de toekomst) beschikbaar bent op zaterdag.

Een juiste mix van de bovenstaande punten maakt dat jij bij ons past en dat wij onze klanten naar volle tevredenheid kunnen helpen.

Wat we je naast salaris uiteraard ook bieden 
Een ruim pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals personeelskorting, een voordelige premieverdeling voor de opbouw van je pensioen, diverse collectieve verzekeringen en de mogelijkheid om een fiets van de zaak te rijden.

Ben je enthousiast over de vacature en voldoe je aan het gevraagde profiel? Dan zien wij graag jouw CV en motivatie tegemoet.