Medewerker Klantenservice

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Medewerker Klantenservice

7 augustus 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Wij zijn de Woonmensen, een woningcorporatie in Apeldoorn met 50 medewerkers en 5.100 woningen. Onze droom is goed en betaalbaar wonen voor iedereen. Help jij ons die droom waar te maken?

Bij het team Klantenservice maken huurders en relaties voor het eerst kennis met de Woonmensen. We proberen 85% van alle vragen direct te beantwoorden. Voor ons team zijn we op zoek naar een proactieve en enthousiaste:

Medewerker Klantenservice 
24 uren per week

Een veelzijdige functie 
Samen met je collega’s van team Klantenservice ben je het eerste aanspreekpunt voor onze huurders. Naast het netjes afhandelen van de vragen, ben je ook gastvrouw/-heer om bezoekers professioneel en vriendelijk aan de balie te ontvangen.

Naast je reguliere werk heeft iedereen in het team hun eigen specifieke taken. Wil je bijvoorbeeld een bijdrage leveren aan de klantonderzoeken, de communicatie naar huurders of de contacten met aannemers. Dat kan! Je krijgt eigen verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om je te ontwikkelen.

Jouw profiel 
Je hebt mbo werk- en denkniveau en je hebt bij voorkeur werkervaring in een klantgerichte en administratieve functie bij een woningcorporatie. Ervaring met klantcontact is een harde eis. Verder kun je goed met verschillende geautomatiseerde programma’s werken.

Je bent communicatief sterk. Goed luisteren is belangrijk en je vraagt door. Je kunt omgaan met diverse doelgroepen en past jouw manier van communiceren aan in het gesprek. Je weet welke processen spelen rondom wonen vindt het leuk om samen te werken aan het beter maken van de processen. Je kunt goed prioriteiten stellen en je werkt klantgericht en zorgvuldig. Team Klantenservice werkt volgens een rooster waarbinnen een flexibele inzet gevraagd wordt.

We bieden: 
Een goede werksfeer met fijne collega’s en een salaris tussen € 2.486,- en € 3.019,- bruto per maand*. We kennen goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een prima pensioen bij het SPW, een persoonlijk loopbaanbudget, flexibele werktijden, een mobieltje van de zaak én heerlijke koffie. Je krijgt een jaarcontract met de intentie tot verlenging.

* de functie is ingeschaald in salarisschaal F van de Cao Woondiensten. Inschaling is afhankelijk van ervaring en beheersing van de functie. Het genoemde salaris is op basis van 36 uren per week.