Medewerker Klantenservice

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Medewerker Klantenservice

4 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Medewerker klantenservice BinckBank (fulltime)

SolliciteerAls je kiest voor BinckBank, kom je te werken in een jong en informeel team dat het eerste aanspreekpunt is van onze klanten. Dit gebeurt voornamelijk telefonisch, maar ook per email.
Het online beleggingsplatform van BinckBank is uitgeroepen tot het meest gebruiksvriendelijke. Klanten kunnen elk moment en op elke plek met een internetverbinding hun orders plaatsen, 24/7! Net zoals jij internet gebruikt. Bij zo’n platform hoort een fantastische helpdesk.
Als je denkt: ik pas in die rol in die dynamische wereld… 
Dan gaan we energie in je steken en achter jouw loopbaanontwikkeling staan. Van jou verwachten we een frisse ambitie, flinke dosis leergierigheid, flexibiliteit ten aanzien van je werktijden en een servicegerichte instelling door altijd vanuit de klant te denken. Maar bovenal vinden wij het belangrijk dat je interesse hebt in beleggen en de financiele wereld.

Je hebt een MBO opleiding afgerond en je bent fulltime beschikbaar. Wisselende werktijden (van maandag tot zaterdag tussen 8.00 en 22.00 uur) zijn voor jou geen probleem.
Heb jij ervaring met klantcontact en ben je enorm servicegericht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ervaring op een klantenservice is zeker een pré, maar belangrijker nog is dat je communicatief vaardig bent (Nederlands en Engels). Tenslotte word jij degene die onze klanten te woord staat.

Aanbod
BinckBank zorgt voor een prima salaris, naast een premievrij pensioen, 27 vakantiedagen en een enorm aanbod aan opleidingen. Je werkt in een prachtig modern kantoor op de Zuidas, vlak naast het NS Station RAI, met een bedrijfskantine waar dagelijks de heerlijkste gerechten voor je worden klaar gemaakt.

Maar naast lekker eten denken we ook aan je conditie: gratis sporten (bootcampen, kickboksen, fietsen, hardlopen, yoga) met de BootCamp club, en gesponsord fitnessen. En natuurlijk: de vrijdagmiddagborrel met gratis hapjes en drankjes in onze bar (met pooltafel, dartbord en dakterras)!