Medewerker Klantenservice

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Medewerker Klantenservice

26 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Medewerker klantenservice

Locatie Servicekantoor Ede Uren per week 20 tot 40 uur Werk-/ denkniveau MBO+, HBOSolliciteer direct

Medewerker klantenservice in Servicekantoor Ede

Solliciteer directWelkoop is het merk voor tuin & dier. Al onze medewerkers hebben hart voor onze producten, hebben er verstand van, zijn goed in wat ze doen en willen altijd weer beter doen. Jij wordt onderdeel van een praktisch en deskundig ingestelde organisatie, die steeds een stapje extra wil zetten als het om persoonlijke service gaat. Dat is waarom onze mensen graag bij Welkoop willen werken en waarom onze klanten terugkomen in onze winkels: we helpen ze met goede producten en handige tips.

Welkoop richt zich op consumenten die van het buitenleven houden, een tuin hebben of dieren verzorgen. Ons assortiment is te vinden in onze 150 Welkoopwinkels in Nederland en in onze webwinkel www.welkoop.nl . Het centrale servicekantoor met distributiecentrum staat in Ede (vanaf najaar 2020 verhuizen we naar Apeldoorn) van waaruit verder gebouwd wordt aan het succes en de verdere groei van de winkelformule.

Onlangs zijn we door klanten gewaardeerd als de beste winkel en webwinkel voor dier en tuin. Ook heeft de vakjury ons bekroond tot beste keten tussen de dierenspeciaalzaken. Daar zijn we supertrots op en dat maakt het werken bij Welkoop extra leuk en dankbaar.