Medewerker Klantenservice

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Medewerker Klantenservice

10 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Als je kiest voor BinckBank, kom je te werken in een jong en gedreven team dat het eerste aanspreekpunt is van onze klanten. Dit gebeurt voornamelijk telefonisch, maar ook per email.
Als je denkt: ik pas in die rol in die dynamische wereld…
Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet! Na een grondige selectieprocedure gaan wij energie in je steken en achter jouw loopbaanontwikkeling staan. Van jou verwachten we een enorme gedrevenheid, frisse ambitie, flinke dosis leergierigheid, flexibiliteit ten aanzien van je werktijden en een servicegerichte instelling door altijd vanuit de klant te denken. Maar bovenal vinden wij het belangrijk dat je interesse hebt in beleggen en de financiele wereld én een enorme drive om jezelf verder te onwikkelen.
Je hebt een MBO-opleiding afgerond en je bent fulltime (40 uur per week) beschikbaar. Wisselende werktijden (van maandag tot zaterdag tussen 8.00 en 22.00 uur) zijn voor jou geen probleem.
Ervaring op een klantenservice is zeker een pré, maar belangrijker nog is dat je communicatief vaardig bent (Nederlands en Engels). Tenslotte word jij degene die onze klanten te woord staat.
Als jij de ambitie hebt die wij zoeken bij BinckBank, kun ja na 7 maanden doorgroeien naar de functie van Junior Broker. Dit is een functie op HBO-niveau. In deze rol beantwoord je beleggingsinhoudelijke vragen van klanten en help je ze ook met bijvoorbeeld het inleggen van orders.