Medewerker Klantenservice

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Medewerker Klantenservice

25 juli 2020 Vacatures 0

Functieomschrijving

Klantenservice medewerker (parttime)

Wij geven apparaten een langer leven. Dat is onze missie. Wij bieden reserve onderdelen aan van elektronische apparatuur zoals smartphones en laptops hiermee willen wij voorkomen dat nog goede producten worden weggegooid, en daarmee de berg e-waste wordt vergroot!

Doe mee en maak van onze missie, jouw missie.

Om jouw nieuwe missie te realiseren is het van belang dat we onze klanten (B2B, B2R en B2C) zo goed als mogelijk helpen via onze kanalen telefonie, mail en chat. Met jouw klantgerichte houding en professionele communicatieve vaardigheden weet jij de klant zo optimaal mogelijk te helpen in zijn verzoek, vraag of klacht.

Omschrijving

Jij bent de oren en stem en voor veel klanten ook de verpersoonlijking van ons bedrijf.

Je weet wat er bij de klant speelt doordat je goed luistert, doorvraagt en de vraag achter de vraag weet te achterhalen. Wanneer de klant dit zelf moeilijk weet te verwoorden, heb jij het geduld en beschik je over de vaardigheden om de klant hierin te helpen, met wat voor vraag de klant ook komt.

Ten behoeve van onze partners ben jij het professionele klankbord om tot de juiste afhandeling van zijn verzoek te komen. Jij kent de vaktermen en weet de relatie te borgen dankzij jouw professionele houding.

Je bent vooral bezig om vragen en verzoeken rondom gedane bestellingen, retouren en/of de administratieve afhandeling hiervan. Daarom is accuraat werken jouw hoogste prioriteit, zonder dat je inlevert op efficiënt werken.

De afdeling is onderhevig aan veel ontwikkeling, wat de omgeving zeer dynamisch en uitdagend maakt. Elke dag wordt er gewerkt aan kansen en verbeterpotentieel. Dit betekent dat de afdeling in regel veel te maken heeft met veranderingen in werk, taken en verantwoordelijkheden.

Wij rekenen hierin op jouw flexibele gedrag. Maar veel interessanter nog; wij vragen veel initiatief van jou om ons te helpen om elke dag beter en efficiënter te worden.

Samen met je collega’s ga je dus actief meebouwen aan de ideale contactservice afdeling, waardoor we nog verder groeien in onze loyale klantenbase en groeiende partners.