Medewerker Klantcontactpunt/ Telefonisch Informatiecentrum

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Medewerker Klantcontactpunt/ Telefonisch Informatiecentrum

15 augustus 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Medewerker klantcontactpunt/ telefonisch informatiecentrum

Bij de afdeling Bestuur, Burgerzaken en Ondersteuning ontstaat binnenkort binnen het team Communicatie twee vacatures voor de functie: Medewerker klantcontactpunt/ telefonisch informatiecentrum – 24 uur per week (0,66 fte per vacature).

Ontwikkelingen

Door het vertrek en aanstaande pensionering van twee medewerkers bij het KCP/TIC ontstaan er binnenkort twee vacatures voor gemiddeld 24 uur per week.

Wat ga je doen

In deze functie ben je aan de telefoon en aan de balie het eerste aanspreekpunt voor onze inwoners, ondernemers en anderen. Steeds opnieuw kijk je hoe je bellers en bezoekers zo goed mogelijk kunt helpen en zelfs kunt verrassen! Je achterhaalt wat de precieze vraag is door goed te luisteren en door te vragen. Je leeft je in en geeft oprechte aandacht. Je geeft informatie over gemeentelijke producten en diensten of je verwijst door. De informatie die je daarvoor nodig hebt haal je uit het klantcontactsysteem. Daarin registreer je ook vragen van bellers. Daarnaast reserveer je vergaderruimtes, geef je ontvangstbevestigingen af, registreer je meldingen over de openbare ruimte en beheer je de gevonden voorwerpen. Ook verricht je administratieve werkzaamheden die voortkomen uit de werkzaamheden bij het KCP/TIC.

Wat breng je mee

Je bent klant- en resultaatgericht en je beschikt over een prima inlevingsvermogen. Je weet je zowel mondeling als schriftelijk goed uit te drukken. Je gespreksvaardigheden zijn uitstekend, waardoor je snel helder hebt wat de vraag is. Je bent duidelijk in wat de beller/bezoeker van ons mag verwachten. Je kunt snel schakelen. De afwisseling in het werk is voor jou een uitdaging. De geautomatiseerde verwerking van gegevens is voor jou geen punt. Je hebt een administratieve of publieksgerichte (bijvoorbeeld medewerker KCC) opleiding afgerond op MBO-niveau. Ook heb je enkele jaren werkervaring in een balie/receptie- of administratieve functie.

Wat bieden wij jou

Een leuke, afwisselende en veelzijdige functie in een team waarin samenwerking hoog in het vaandel staat. De functie is voor gemiddeld 24 uur week. Deze uren worden flexibel ingezet over de hele week, dus van maandag tot en met vrijdag. Het salaris is, afhankelijk van opleiding en werkervaring, maximaal € 2.729,– bruto per maand (schaal 6) op basis van 36 uur per week. Voor zeer goede en ervaren kandidaten is het mogelijk om (op termijn) in schaal 7, maximaal € 2.986,– bruto per maand bij 36 uur terecht te komen. Daarnaast zijn er goede arbeidsvoorwaarden, zoals scholing/training en fiscale voordelen binnen het Individueel Keuze Budget (IKB). Dit budget is 17,05% van het bruto jaarsalaris.