Medewerker Kassa Zaterdag

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Medewerker Kassa Zaterdag

4 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Je bent hier:

Medewerker Kassa Zaterdag

Datum plaatsing: 4 juli 2019 Vacaturenummer: 1052801 Dienstverband: Oproep Vestiging: Heerlen Niveau: LBO/VMBO/MAVO

De afdeling

De afdeling kassa en receptie is voor de klant vaak het ‘gezicht’ van de vestiging, vandaar dat sociale vaardigheden erg belangrijk zijn in deze baan. Het team staat aan het begin en het einde van het koopproces in de winkel en kan voor een zeer groot deel de winkelervaring positief beïnvloeden. Daarmee bedoelen we: oogcontact maken, begroeten en gedag zeggen, een flexibele instelling hebben, met de klant meedenken en eventueel even een praatje maken. De caissières zorgen gezamenlijk voor een correcte afrekening van de door de klant gekochte producten en verlenen daarbij een prettige service.

De receptionisten staan zowel de externe als de interne klanten te woord aan de balie, de telefoon of per mail. Snel kunnen schakelen tussen verschillende taken is hierbij van groot belang. Zowel de caissières als de receptionisten hebben vaak te maken met piekbelasting. Een flexibele en stressbestendige houding is dan ook onontbeerlijk om je functie goed en met plezier te kunnen uitvoeren.

De functie

Voor HANOS Heerlen zijn wij op zoek naar een enthousiaste Medewerker Kassa. (Het is belangrijk dat je beschikbaar bent op zaterdag. Je zorgt voor een correcte afrekening van de door de klant gekochte producten. Als Kassamedewerker verleen je een prettige service en zorgt voor een juiste kassabon/factuur. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor alle overige voorkomende werkzaamheden op de kassa afdeling. Kortom: je bent ons visitekaartje: door jou komt onze klant graag terug naar onze vestiging!