Medewerker Dispatch (Alarmcentrale)

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Medewerker Dispatch (Alarmcentrale)

27 augustus 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Stressbestendig, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en altijd alert? Ben jij graag een spin in het web? Kom werken bij Securitas als medewerker Dispatch!

 • Geldrop /
 • Parttime /
 • MBO

Medewerker Dispatch (Alarmcentrale)

SolliciteerBevestig je inschrijving voor je vacaturemelding

Deel via e-mail

Wat ga je doen?

Als Dispatcher ben je belast met verantwoordelijke taken. Primair de veiligheid van onze Guards, maar ook het coƶrdineren van zaken en het doorzetten van meldingen. Tevens draag je zorg voor het contact met de ‘buitenwereld’. Denk bijvoorbeeld aan het inschakelen van een glaszetter, het aansturen van hulpdiensten, contact met een PAC, het in kennis stellen van een storingsdienst, het regelen van vervangend vervoer in geval van autopech en het leggen van contact met de Piketdienst / Planning in geval van bijvoorbeeld ziekte. Je werkt als spin in het web op de alarmcentrale.

Wat wordt er van je verwacht?

Er wordt van je verwacht dat je je professioneel en integer kan opstellen, dat je een gezonde dosis motivatie hebt, leergierig bent en dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Uiteraard is er ruimte voor humor, maar kies je moment. Je werkt als team onderling nauw samen dus een hele grote pre als jij je herkent in een teamplayer. Jij durft een ander aan te spreken op fouten , oftewel leermomenten, jij helpt en steunt een collega wanneer je merkt dat deze vast loopt en vraagt om hulp indien nodig.

Tijdens de gesprekken met de Guards wordt er van je verwacht dat je je eveneens professioneel en zakelijk opstelt, ondanks dat het collega’s zijn. Dit o.a. ook in verband met efficiĆ«ntie. De doorlooptijd van de gesprekken zal immers een stuk hoger liggen wanneer je je (te) amicaal gedraagt.

Securitas match

 • Mbo 4 werk- en denkniveau
 • Diploma Beveiliger 2 op zak, of bereid dit binnen 12 maanden te behalen
 • Ervaring met werken als surveillant is een pre
 • Ervaring met werken op een alarmcentrale is een pre
 • Je hebt al eerder gewerkt met geautomatiseerde systemen
 • Procesgericht denken en doortastend handelen
 • Minimaal 24 uur per week beschikbaar
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Standplaats: Geldrop
 • Out of the box denken

Je gaat werken in een 24/7 omgeving wat betekent dat je voor deze functie flexibel inzetbaar bent. Ochtend-, middag- of nachtdiensten draaien is voor jou geen probleem, zelfs niet wanneer deze in het weekend of op een feestdag valt.

Hoe ziet een dag eruit?

Wanneer je aankomt op je werk vindt er een overdracht plaats zodat jij precies weet wat er heeft gespeeld in de dienst die jouw collega’s hebben gedraaid. Vervolgens ga je achter het scherm zitten, waar je de komende uren in opperste concentratie jouw werk doet. Tussendoor haal je een koffie voor Bram of wordt er door Bram een koffie voor jou gehaald. Omdat binnenkomende meldingen binnen gestelde tijdslijnen afgehandeld moeten worden, ligt er dus veel druk op jouw schouders. Tijdens je beeldschermpauze heb je tijd om even wat te relaxen zodat je daarna weer mag vlammen op de werkvloer!

Vind je dit interessant?

Als Dispatcher bij Securitas krijg je een intensieve inwerkperiode, alles wordt in het werk gesteld om jou zo goed mogelijk te laten functioneren binnen je werk. Hierbij hoort een interne opleiding maar ook de BOCA-opleiding bij die Securitas jou aanbiedt. Wanneer je het ene beheerst zijn er ook mogelijkheden om extra skills te leren zodat je werk nog meer uitdaging gaat geven. Natuurlijk zijn er ook verschillende doorgroeimogelijkheden binnen onze internationale organisatie. Tot slot kun je deelnemen aan Securitas MovesYou, waarbij verschillende activiteiten op het gebied van lifestyle en gezondheid worden georganiseerd. Kortom, Securitas kijkt naar jouw kwaliteiten en naar jou als persoon!

Houd jij altijd het hoofd koel, hoe stressvol de situatie ook wordt?! Reageer dan nu via onderstaande ‘solliciteer’- button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met onze Recruiter Mieke van Gansewinkel door te bellen of te appen naar

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt echt NIET op prijs gesteld!!

Binnen een week draag je bij aan een veiligere wereld

Telefonische intake