Medewerker Customer Support

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Medewerker Customer Support

9 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Wij bieden je een unieke kans om in een commerciële én internationale omgeving te werken. Ideale baan in een informele werksfeer . Wij zoeken een ‘stayer’ met ervaring.
Als medewerker Customer Support ben je bij PBM Express verantwoordelijk voor het onderhouden van de relatie met onze klanten. Je zorgt ervoor dat produktinformatie beschikbaar is, beantwoord inkomende vragen op het gebied van offertes, orders, claims (klachten), logistiek en financiën.. Tevens draag je zorg voor de afhandelign van de orders die de klanten dagelijks sturen.

Functie-eisen

Wat zoeken we 

Kernwoorden: ervaring of kennis van het assortiment geen noodzaak, maar wel nauwkeurigheid, drive, doorzettingsvermogen, wil om te leren , teamspeler en gevoel voor humor.

Je wilt graag werken in een commerciele omgeving. Verder ben je stressbestendig, service- en oplossingsgericht. Je spreekt Engels en begrijpt Duits (Frans, Spaans en Italiaans is een enorme pré). en je hebt ervaring met Outlook, Word en Excel.

Bedrijfsprofiel

Over PBM Express 

PBM Express is een internationale groothandel op het gebied van gelicenseerd speelgoed en merchandise. Licenties hebben betrekking op games (zoals Assassins Creed, Starcraft, Mario, Sonic, etc), films (zoals Star Wars, Scarface, etc), tv-series (Family Guy, Southpark, etc) en comics (Marvel, DC). We hebben een zeer gevarieerd aanbod van produkten. Kijk daarvoor maar eens op onze website, want het is teveel om op te noemen: zo’n beetje alles waar fans en verzamelaars van games en films voor warmlopen.

Licensed merchandise is in de retail één van de snelst groeiende categoriën, PBM Express is daardoor in de afgelopen jaren hard gegroeid. We helpen retailers met het ontwikkelen van concepten op dit vlak. We zijn een gezond, winstgevend en solide bedrijf .

Wij zijn zeer internationaal geörienteerd en hebben klanten in heel Europa.