Medewerker Customer Support

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Medewerker Customer Support

9 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Werken bij Kyocera Senco 
Kyocera Senco is een bekende naam in de internationale bouwwereld. Wij distribueren hoogwaardige industriële spijker-, niet- en schroefsystemen, bevestigingsmiddelen en aanverwante producten voor de bouw en houtverwerkende industrie naar alle Europese landen, het Midden Oosten en Afrika. Je kunt dus wel stellen dat verbinden létterlijk ons vak is. Wij hebben een groot aantal vestigingen binnen Europa, het centrale hoofdkantoor is gevestigd in Lelystad. Je nieuwe collega’s zijn enthousiast en expert in hun vakgebied. Wegens toename van activiteiten en groei zijn wij op zoek naar een medewerker Customer Support.

De functie 
Als medewerker Customer Support, ook wel genoemd Customer Service, ondersteun je onze nationale en internationale klanten en accountmanagers. Je beantwoordt correct en tijdig het binnenkomende telefoon- en mailverkeer met aanvragen en orders. Het aanpassen van prijsafspraken, het opvolgen van offertes, versturen van documentatie, maken van facturen en het voorbereiden van exportdocumenten is dagelijks werk.

Kennis en kunde:
Je werkt, of hebt net succesvol je opleiding afgerond en je denkt op MBO+ niveau. Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en schrift. Belangrijk is aantoonbare ervaring met MS Office en een pre is ervaring met SAP. Enige technische kennis of affiniteit met bevestigingsmiddelen helpt bij het uitvoeren van deze veelzijdige functie.

Eigenschappen:

  • Je legt makkelijk telefonisch contact.
  • Je beschouwt klantvragen als koopsignalen en inlevingsvermogen is jouw standaard bagage.
  • “Je laat nooit los”.
  • Ook onder tijdsdruk zelfstandig blijven werken en overzicht houden, dat kan je goed.

Kan je met enthousiasme klanten bedienen en oplossingen aandragen, samen met collega’s uit het verkoopteam? Dan ben jij de juiste kandidaat voor deze afwisselende functie.

Werken bij Kyocera Senco… 
…is werken in een informele en professionele omgeving met een enthousiast team collega’s. Naast een goed salaris bieden wij een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en groei.