Medewerker Customer Service Tens

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Medewerker Customer Service Tens

20 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

+31 (0)35-5288377

Naar corporate website

Werken bij Eurocept GroepEUROCEPT PHARMACEUTICALS

De Eurocept Pharmaceuticals is een sterk groeiend farmaceutisch bedrijf met internationale aspiraties. Wij zijn marktleider in de Benelux in hoogwaardige ziekenhuis verplaatste zorg. De organisatie is doelgericht, flexibel en succesvol in het bepalen van de doelstellingen van alle betrokken stakeholders. In een informele werksfeer bouwen wij aan de groei van de Eurocept Groep. Wij leveren geneesmiddelen, medische technologie en zorgdiensten op maat voor patiënt, arts en apotheek. Een uniek concept van een uniek bedrijf!

Eurocept werkt onder de naam Eurocept Pharmaceuticals als groothandel en fabrikant en verzorgt registratie, productie, marketing, verkoop en distributie van geneesmiddelen in tal van landen in Europa. Naast een groeiend aantal eigen producten levert Eurocept Pharmaceuticals producten namens andere farmaceutische bedrijven. Aan deze producten zijn vaak hoogwaardige (thuis)zorgdiensten verbonden die onder de naam Eurocept Homecare worden uitgevoerd.

Eurocept Pharmaceuticals is op zoek naar een:

Medewerker Customer Service TENS

(Oproepkracht)

FUNCTIE

Als Medewerker Customer Service Tens ben je het aanspreekpunt voor arts en patiënt. Je hebt continu contact met patiënt en zorgverlener om onze dienstverlening zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wij zijn op zoek naar een oproepkracht ter vervanging van vakantie en piekbelasting.

WERKZAAMHEDEN

– Het goed organiseren van het TENS-project zodat op de juiste tijd de juiste materialen bij de juiste patiënt geleverd kan worden

– Het verwerken van patiëntgegevens in PlazaConnect en Navision

– Telefonisch afhandelen van vragen en bestellingen van patiënten, artsen en verpleegkundigen