Medewerker Customer Service Desk

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Medewerker Customer Service Desk

20 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Medewerker Customer Service Desk

We groeien flink. Daarom is VCK Travel op zoek naar sterke oplossingsgerichte collega’s die met ons mee willen groeien. Wil je graag het beste uit jezelf halen? Wij zoeken aanpakkers die een forse dosis motivatie en klantvriendelijkheid bezitten. Herken jij jezelf hierin? Dan zouden we graag eens met je praten.

Het bedrijf en de cultuur

VCK Travel is een Nederlandse onderneming met 250 medewerkers en 7 kantoren verspreid over het land. Wij zijn een open bedrijf met een eerlijke en duidelijke communicatie naar klanten en medewerkers. Transparantie en integriteit in onze werkwijze staan boven alles. Het grote aantal verschillende functies binnen ons bedrijf biedt volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

We hebben een goed HR beleid, dat bijdraagt aan een fijne werkplek. Een jaarlijks kerstfeest, regelmatig een gezellige BBQ en bij gelegenheid een borrel, zorgen voor een collegiale sfeer.

De functie en de inhoud

Ter uitbreiding van het team, zijn we op zoek naar een gedreven en professionele medewerker op onze Customer Service Desk in Amsterdam. Je werkzaamheden zijn heel divers. Je houdt je bezig met klachtenbehandeling en de monitoring daarvan en geeft daarnaast ondersteuning en uitvoering aan een aantal QHSE werkzaamheden. Voor deze veelzijdige functie bezit jij een dienstverlenende instelling, ben je accuraat en oplossingsgericht. Je maakt jezelf onmisbaar omdat je net dat beetje extra biedt en het stapje extra voor de klant doet. Daarnaast ben je klantvriendelijk en positief ingesteld. En last but not least, beschik je over een gezonde dosis humor? Dan ben jij de Medewerker Customer Service Desk die wij zoeken.