Medewerker Customer Service

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Medewerker Customer Service

23 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

“Man, ga toch Bricken!” Wie kent deze uitspraak niet? Niet alleen in Nederland maar wereldwijd is Yellowbrick bekend. En dat is niet zomaar, Yellowbrick maakt het namelijk iedereen makkelijker om te parkeren!

Zoek jij een nieuwe uitdaging bij een jong en succesvol e-commerce bedrijf, met informele sfeer en veel ruimte om je ideeën kwijt te kunnen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Yellowbrick is pas opgericht in 2006 en maakt makkelijk parkeren voor iedereen mogelijk. Om al onze klanten net zo succesvol te helpen als wij zijn, zijn wij opzoek naar leuke en enthousiaste collega’s voor de afdeling Customer Service.

Medewerker Customer Service

(vanaf 24 uur p/w)

De functie:

Onze ideale medewerker Customer Service is gemotiveerd een bijdrage te leveren aan het succes van onze organisatie. Dit betekent dat jij van scoren houdt door middel van het geven van een hoge klantenservice. Jij laat hierbij de beste (eerste) indruk achter zoals onze (potentiële) klanten van ons gewend zijn. Jij houdt van afwisseling en kan hetzelfde niveau klantenservice geven via de telefoon, per email of via social media. Yellowbrick hanteert hiervoor hoge normen, zelf wil je toch ook perfect geholpen worden?