Medewerker Commercial Support

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Medewerker Commercial Support

12 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Wil jij werken bij één van de grootste handelsondernemingen van Nederland? Voel jij je thuis in een veelzijdige organisatie en wil jij het verschil maken? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Medewerker commercial support (32 uur)

Ben jij iemand die de drive om commercieel succes mogelijk te maken koppelt aan skills op het gebied van procesmanagement? Dan is dit de baan voor jou. Newco Europe is een groeiende internationale onderneming waar we een unieke werkwijze inzetten om onze klanten te bedienen. Onze belangrijkste merkbeloften zijn ‘Ease of doing business en ‘Meer rendement’ op het gebied van non-food.

Wat wij verwachten:

Wij zoeken dan ook een Medewerker Commercial Support die het van nature fijn vindt om zowel klanten als collega’s van Sales te laten scoren. Je zoekt steeds naar de beste oplossingen en gaat altijd voor een win-win situatie. In deze afwisselende en uitdagende functie ben je het eerste aanspreekpunt van de organisatie voor key accounts uit binnen- en buitenland. Je verzorgt en bewaakt de uitvoering van key accountplannen. Je maakt het bedrijf elke dag een beetje beter door samen te werken met je collega’s en de Manager Support (jouw direct leidinggevende). Je adviseert haar over beleidskwesties, doet verbetervoorstellen ten aanzien van commerciële bedrijfsprocessen en voert deze ook vaak uit.

Werkzaamheden:

  • Bedenken, uitwerken en uitvoeren van voorstellen ter optimalisatie van commerciële bedrijfsprocessen
  • Daar waar nodig ondersteun je collega’s op de afdeling bij hun dagelijkse werkzaamheden
  • De ondersteuning van key accounts uit binnen- en buitenland door assortimenten aan te bieden, rapportages te verstrekken en de supply chain te organiseren
  • Het beheer van prijs- en bonusafspraken met klanten
  • In samenwerking met de key accountmanagers de accountplannen uitvoeren