Medewerker Clientenservice

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Medewerker Clientenservice

10 januari 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Medewerker Clientenservice

40 uur, Lijnden

De snelgroeiende en succesvolle reisorganisatie Corendon is op zoek naar een fulltime Medewerker Clientenservice per maart. Houd jij van een uitdagende baan waarin je de klant op de juiste manier te woord kan staan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als medewerker Cliëntenservice draag je zorg voor het tijdig en correct afhandelen van klachten en complimenten van klanten per telefoon, post of e-mail. Je staat klanten graag te woord, vraagt door bij eventuele onduidelijkheden en bent altijd op zoek naar passende oplossingen binnen de geldende regels. Als de klant recht heeft op een vergoeding, weet jij deze op een juiste manier vast te stellen.

Je zorgt ervoor dat de klachten geregistreerd en beheerd worden in het systeem. Op basis hiervan stel jij periodieke rapportages op. Bij structurele en terugkerende klachten, maar ook bij complimenten, informeer jij de manager en andere betrokken afdelingen. Verder signaleer je mogelijkheden ter verbetering van de huidige werkwijzen en klanttevredenheid.