Medewerker binnendienst

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Medewerker binnendienst

29 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

 Samen met je collega’s van de afdeling binnendienst retail ben je verantwoordelijk voor de retailklanten van Cotap. Je werkt in een jong enthousiast team waarbinnen klantgerichtheid en zelfstandigheid wordt gevraagd. Dankzij jou is de dagelijkse intake aan orders en retouren correct verwerkt. Dagelijks heb je contact met klanten, na afronden van een gesprek verwerk je alle informatie en zet je eventuele vragen door naar de juiste collega’s. Naast klantencontact heb je regelmatig overleg met je collega’s van de eigen afdeling en de afdelingen waarmee jullie samen werken om zo de klant optimaal te kunnen bedienen.

Functie-eisen

  • Je hebt MBO+ werk- en denkniveau en enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie
  • Je hebt affiniteit met administratieve werkzaamheden
  • Je bent nauwkeurig en wil zaken het liefste tot op de bodem uitzoeken
  • Je bent proactief

Bedrijfsprofiel

Cotap is een full-service vloerengroothandel met een eigentijdse benadering. We zijn continue bezig met het ontwikkelen van collecties en toekomstbestendige oplossingen. Iedere dag een stap vooruit met de markt, dáár doen we het voor. Door te doen wat we beloven, te innoveren, inspireren of simpelweg te helpen.

Daarbij blijven wij, wie we zijn. En we doen wat we altijd doen. Voor onze klanten reizen wij de hele wereld over, op zoek naar producten die ‘de business’ verder helpen. Een team van ruim 125 gemotiveerde medewerkers staat iedere dag klaar, om het persoonlijke verschil te maken. Met ons eigen logistieke centrum streven we naar efficiënte en snelle leveringen. Zodat we tegen de beste prijs, de mooiste producten en maximale service kunnen leveren.